Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יקר מאוד ביחס למתחרות,חבל שהיבואן לא מתמכר אותה במחיר שאתה קנית,זאת הייתה הצלחה.

ברור לך שבסוכנות הם מתייחסים למחירון הגבוה כselling point ומסבירים לקונים שהמבצע הוא זמני ולא יוריד את המחירון.

המבצעים האלה רצים כבר שנה במחיר הזה חודש כן חודשיים לא בממוצע אאל"ט.

הלכה למעשה, זה בעצם גורם לכך שכל מי שמבטח מקיף מקבל "חדש תמורת ישן".

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לא הסבירו לי כלום, לא עניין אותי כל זה, הרכב היום במחיר מעולה וזה מה שמעניין אותי.

מוזמנים לבדוק מחירון לוי יצחק... ובתכלס זה לא משנה המחירון אלא בכמה הרכב ימכר כיד שניה בפועל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המיקרה הידנית 1.2 לדעתי היא המכונית הכי משתלמת בסגמנט הקומפקטיות. אם היה את המבצע הזה לפני שנה חצי לא הייתי קונה את היונדאי i10, נהגתי עליה מספר פעמים ומאוד אהבתי את התחושה.

תתחדש!

פורסם
המיקרה הידנית 1.2 לדעתי היא המכונית הכי משתלמת בסגמנט הקומפקטיות

סופר-מיני, קומפקטיות זאת קומה אחת מעל...

אף פעם לא הבנתי את היבואנים אשר מתמחרים מחיר הזוי, אשר לא עומד בשום מבחן של עלות מול תועלת בהשוואה למתחרות פוטנציאליות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה באמת משהו מוזר עם המיקרה שהוא גם הרכב היחידי בניסאן בארץ שמגיע עם חימום מושבי בד ולא עור עד כמה שאני זוכר...

פורסם

גם לספארק יש חימום מושבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סופר-מיני, קומפקטיות זאת קומה אחת מעל...

אף פעם לא הבנתי את היבואנים אשר מתמחרים מחיר הזוי, אשר לא עומד בשום מבחן של עלות מול תועלת בהשוואה למתחרות פוטנציאליות.

המיקרה נמצאת בין סגמנט המיני לסופר מיני.

במחיר שהיא נרכשה, בהחלט מדובר בהצעה מעולה. תתחדש.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז המיקרה בבעלותי כחודשיים וקצת, עברנו איתה 5000 ק''מ, נסיעות גם קצרות וגם ארוכות, בשבועיים האחרונים כמעט כל יום נסעתי מקריית מלאכי לאריאל.

אחרי כמה פעמים שאני ואשתי נסענו לבית של ההורים שלה והעמסנו את התינוקת + העגלה + מלא דברים שלה ושלנו לחגים אני חייב לציין שהרכב הבא יהיה גדול יותר! בסידור חכם של הדברים הכל נכנס אך זה דורש הרבה לוגיסטיקה וסידור מדוקדק של הדברים כדי שהכל יכנס כמו שצריך, לפעמים העסק לא נוח, בסוף הכל נכנס אבל התהליך עצמו לא משהו!

חסרון משמעותי נוסף זה כאשר הסלקל מאחורה על הכסא, הכסא נוסע שלפניו עומד דיי מקדימה והמשענת דיי ישרה מה שמונע ממני למשל מלשבת בו בנחת (למרות שזה בטח תלוי גם בסלקל).

עוד חסרון הוא העדר תאורה מאחורה, אשתי עם התינוקת חייבת תאורה ונאלצנו לאלתר משהו.

פלסטיקה של הרכב מבפנים כמובן זולה, ובתא מטען למשל כל מכה הכי קטנטנה משאירה סימן בפלסטיק וזה לא הכי נעים במיוחד שמדובר ברכב חדש.

צריכת דלק בממוצע עומדת דיי קבוע על 16 ק''מ לליטר דלק בנהיגה ללא דגש על חסכון + מזגן פועל.

הרכב סוחב מאוד יפה גם כשהוא עמוס, לא נתקלתי בחוסר כוח מבאס, הכי הרבה מוריד הילוך והכל בסדר.

אמינות? כרגע אין מה לדבר.

רעשי דרך? רעשים דיי חזקים מהכביש/מהרוח, נוצר מצב שאני ואשתי לא שומעים זה את זה כשאני נוהג והיא יושבת מאחוריי.

משהו דיי מעצבן זה שכאשר אני מניע את הרכב ותוך זמן קצר מפעיל מזגן ישנו רעש חזק של פריקה, משהו ממש מוזר, לפעמים חזק יותר ולפעמים פחות אבל ממש מוזר, כמו כן שומעים כל פעם שהמדחס מתנתק או נכנס לפעולה, לי אישית זה לא מפריע!

האם היה שווה 62 אלף ש''ח? כנראה שכן אבל במבט לאחור הייתי שוקל אולי את הדצ'יה שמשמעותית גדולה יותר! או אולי משהו אחר גדול יותר!

אני אומר תודה שלא השקעתי ברכב בגודל הזה יותר כסף ולא משנה אם זה יונדאי או טויוטה או משהו אחר כי רכב בגודל הזה מגיע עם המון חסרונות רק בגלל הגודל שלו, לשלם 80-90 אלף ש''ח על רכב בגודל הזה זה לא משהו הגיוני!

ושוב, ממליץ למי שמוכן לחיות בפשרה ולהנות ממחיר קניה זול! לי זה משתלם ואני מרוצה סה''כ אבל הרכב הבא בהחלט יהיה גדול יותר! אגב לזוג צעיר או לבודד בלי ילדים הוא מצויין מעל ומעבר!

אגב אציין שמישהו בפורום הזכיר שהרכב רועד כמו ויברטור בגלל ה 3 צלינדר, אין לי מושג על מה מדובר, גם בעמידה וגם בנסיעה אני לא מרגיש שום דבר חריג מהבחינה הזאת, וזה הרכב הראשון שלי עם 3 צלינדרים ככה שכנראה הייתי שם לב למשהו חריג.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה על הסיקור, כמו שצריך להיות יתרונות לצד חיסרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע שלרכב אין חסרונות משמעותיים ובסה"כ הוא עושה את מה שרצית, קצת צפוף אבל צריכת דלק טובה.

דאצ'יה סטאפווי הייתה עולה עוד כ-10K, היית מוכן להוסיף את זה עבור יותר מקום?

פורסם

עוד 10k לרכב גדול יותר בלי להכניס את שאר הפרמטרים של שמירת ערך וכו' כנראה שכן, אבל שוב צריך לקחת את כל הפרמטרים בחשבון...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדאצ'יה יש גם יתרון בדמות מנוע חזק וחסכוני יותר, אבזור עדיף (מולטימדיה, בקרת שיוט ומגביל מהירות שאין במיקרה) אבל מצד שני רק 4 כריות אוויר ולא 6 כריות אוויר כמו במיקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...