Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אני טס בסוף אוגוסט לרוסיה ושם מצאתי(כמה מפתיע)בהרבה יותר זול מבארץ כמה דגמים שמאוד עניינו אותי.

אחרי סינון הגעתי ל3 מכשירים שממש מעניינים אותי:

ALPINE CDE-178BT - http://www.alpine.co.uk/p/Products/cd-head-units19/cde-178bt - 800 ש"ח +-

ALPINE CDA-137BTi - http://www.alpine.co.uk/p/Products/cd-head-units19/cda-137bti

1000 ש"ח +-

PIONEER DEH-80PRS - http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-80PRS/page.html

1000 ש"ח +-

כרגע אני עם PIONEER DEH-7250SD(למי שזוכר כזה דגם)אחלה מכשיר אבל הגיע הזמן להתקדם למכשיר ברמה יותר גבוהה עם יותר אופציות.

מחובר ל ROCKFORD P400.4 שהולך ROCKFORD PUNCH 6.5 קומפוננט מקדימה,ומאחורה ROCKFORD PUNCH 6.5 3 WAY.

ולמונובלוק של BOSS שהולך לסאב 10' ROCKFORD PUNCH SHALLOW.

עד עכשיו הייתי עם פיוניר(זה השלישי)ותמיד רציתי לנסות אלפיין אבל מה,הם תמיד היו יקרים מדי

כל חוות דעת תתקבל בברכה וממש אשמח אם יש כאן מישהו שהיה לו נסיון גם עם פיוניר וגם עם אלפיין ומה התובנות שיש לו לגבי גישה וסאונד של כל חברה, ואיזה מהדגמים של אלפיין באמת עדיף על השני :)

תודה רבה מראש

פורסם

לי יש את ה80prs , אין מילים! הוא מצויין

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אז אני מבין שאלפיין של היום כבר לא מה שנחשב פעם.

שאלה על ה80PRS,הבנתי שהיציאות שלו לא עובדות בצורה הרגילה מFRONT REAR וSUB,אלא HIGH MID וLOW.

האם אפשר לבחור שזה כן יעבוד בצורה הרגילה של FRONT REAR וSUB?

שוב תודה לכולם :)

פורסם

אלפיין של היום הם לא מה שהיו פעם זה נכון ,אבל עדיין מכשירים טובים מאוד.

ה 178 הוא מכשיר טוב יותר מה 137 והוא אחד המכשירים הטובים ביותר של אלפיין כיום כחבילה אחת

ה 137 הוא מכשיר 1DIN היקר ביותר של אלפיין רק בגלל

שהוא שולט פרוססורים PXA H100 או PXA H800

ה 178 דומה מאוד בתכונות שלו לפיוניר

ההבדל העיקרי הוא הממשק השונה בין המכשירים ותוספת קרוס אובר 3WAY

בפיוניר שאין ב178 ,בנוגע לשאלה שלך אפשרי להחליף בפיוניר בין קרוס רגיל ל 3WAY.

מכשיר נוסף שראוי לציון הוא הקלריון CZ703E

שהוא המכשיר המקביל ברמות האלו מבית קלריון.

אני מסכים עם כל המשבחים, ה PRS80 הוא אכן מכשיר מצויין

לטעמי הטוב ביותר בקטגוריה הזו.

פורסם
אז אני מבין שאלפיין של היום כבר לא מה שנחשב פעם.

שאלה על ה80PRS,הבנתי שהיציאות שלו לא עובדות בצורה הרגילה מFRONT REAR וSUB,אלא HIGH MID וLOW.

האם אפשר לבחור שזה כן יעבוד בצורה הרגילה של FRONT REAR וSUB?

שוב תודה לכולם :)

ברור לא מכריחים אותך לעבוד אקטיבי, מתחת למכשיר יש ״תיקתק״ שאתה בוחר עם לעבוד אקטיבי או פסיבי

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...