Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה שכדאי להזהר מפניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם הולכי רגל, אופנוענים או סתם נהגים של מובילי טנקים, כדאי שתשמרו מרחק מהפאביה הזאת, בצבע חום-כאילו-צבאי שמספרה 39-578-67.

היא כנראה לא רואה אתכם, או את הכביש, או את השמיים, או כל משהו אחר שהוא לא הוואטסאפ של הגן.

2015-07-23_08-23-14_687.jpg

פורסם

אתה צודק שזה ניראה מאוד רע אבל לא הייתי ממהר לשפוט. היום חבר מהעבודה הראה לי ערכה שהוא קנה לאוקטביה חדשה שבמקום לגעת במערכת המקורית כדי להתקין מצלמת רוורס ב 4000 ש"ח והוא קנה ערכה שמתחברת במקום אחת המנורות של לוחית הרישוי+משדר WIFI עם אפליקציה ייעודית מה שהופך את הטלפון/טאבלט למצלמת רוורס בעת הצורך.

פורסם

אין לי בעיה עם מה שאתה מספר.

יש לי בעיה ש80% משדה הראיה מכוסה באופן קבוע ע"י שלל מסכים שהמידע שהם מוסרים כנראה, איך לומר, הוא לא הדבר הכי רלוונטי לנהיגה.

הבעיה היא המיקום. אני מאמין שזה מראה על סדר עדיפויות מסוים.

פורסם

מה זה?!? איך הוא רואה את הכביש בכלל?

לא הייתי רוצה להיות הולך רגל מול הפאביה הזאת.

מקווה מאד שאיזו ניידת תעבור לידו בזמן נסיעה ותבהיר לו שזה בעייתי.

פורסם

בשביל לראות קדימה יש לו מצלמה קדמית

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מזכיר לי את דודים שלי- כל המראות עזר שקיימות יש להם.

פשוט זוועה כל הדברים האלה, כשאני רואה נהג עם מראות עזר ודברים כאלה אני ישר נזהר כפליים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

איך אפשר לנהוג ככה?!

כשאני נוהג ברכב, אפילו המתקן של הסמארטפון שנמצא מתחת למראה האחורית מפריע לי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
מזכיר לי את דודים שלי- כל המראות עזר שקיימות יש להם.

פשוט זוועה כל הדברים האלה, כשאני רואה נהג עם מראות עזר ודברים כאלה אני ישר נזהר כפליים.

אין שם מראות עזר, יש סמארפון שתקוע בדיוק בפנים של הנהג\ת.

כמובן גם מצלמת דרך כדי לתעד את התאונה ולקוות שהצד השני יתפס עם מתקן זהה.

פורסם
כשאני נוהג ברכב, אפילו המתקן של הסמארטפון שנמצא מתחת למראה האחורית מפריע לי.

אולי עדיף להעביר אותו לפינה השמאלית-תחתונה של השמשה?

אני משער שזה מה שפותח השרשור היה מצפה לו מהנהג/ת של הפאביה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא חסרים גם הרבה נהגי מוניות עם שלל מסכים ותושבות לסמארטפונים שמכסים כל חלקה טובה בשמשה הקדמית. אין לי מושג איך אפשר לנהוג ככה.

פורסם

לא מבין על מה המהומה.

לפאביה יש אינטליגנציה מלאכותית, היא יכולה לנהוג את עצמה מבלי שבני אנוש כמונו יתערבו. קצת כבוד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אתה צודק שזה ניראה מאוד רע אבל לא הייתי ממהר לשפוט. היום חבר מהעבודה הראה לי ערכה שהוא קנה לאוקטביה חדשה שבמקום לגעת במערכת המקורית כדי להתקין מצלמת רוורס ב 4000 ש"ח והוא קנה ערכה שמתחברת במקום אחת המנורות של לוחית הרישוי+משדר WIFI עם אפליקציה ייעודית מה שהופך את הטלפון/טאבלט למצלמת רוורס בעת הצורך.

מאיפה קונים כזה? נשמע שימושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...