Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הלאון 1.8 tsi שהייתה לי הייתי מגיע בעיר עם לחיצות תכופות הייתי מגיע. לצריכה של 1 ל 7 הכי גרוע. דרגת הזיהום של הרכב היא גם קרובה ל 15. מה שאומר שמנוע גדול יותר לא בהכרח פחות חסכוני. אל תשכח שתנאי הסביבה עם הרבה עליות ותנאים הרריים לא. תורמים לצריכת דלק. ובלי קשר לרכב שלך צריכה מודדים במישור במהירות שיוט.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב,אז חייב לכם עדכונים מהתוצאות שקיבלתי:

נסיעה בינעירונית במהירות של 100-90 קמ"ש: 13 ק"מ לליטר.

נסיעה משולבת של בינעירוני בשילוב עם נסיעות בתוך העיר: 10 ק"מ לליטר.

נסיעה נטו בעיר חיפה לעבודה ולסידורים(כולל עליות של הכרמל): בסביבות 6.6 ק"מ לליטר ( עד עכשיו לא קיבלתי יותר חסכוני מזה)

בהתחשב בזה שרוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר,אז זה דיי מבאס שזו הצריכה שאני מקבל ושעליה אני משלם.

דרך אגב,באיפוס האחרון של נתון צריכת הדלק של המחשב-הקריאה של המחשב משתוללת בין 7 ל 12 ועדיין לא התאפסה.

זה מצב תקין וצפוי שתתאפס מתי שהוא על נתון עכשווי?

פורסם

למה ציפית?

תנאים של חיפה + רכב גדול, כבד ומגושם עם מנוע 1,600 עתיק (כן. עתיק. אלנטרה-דור-ראשון-עתיק. זה שעשו בו כמה שיפצורים ועכשיו קוראים לו GDI לא הופך אותו למנוע חדש, חסכוני או מתקדם).

אין נוסחת קסם לרכבים גדולים, למעט מנועי טורבו (בנזין ודיזל) צנומים בתוספת הרגלי נהיגה חסכוניים, ועדיין הם תמיד יזללו יותר מכל משפחתומטית מקבילה. זו פיזיקה פשוטה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, זה ממש לא אותו מנוע אלנטרה-דור-ראשון, אלא מנוע מודרני הזרקה ישירה רק ללא הגדשה.

אך זה לא עוזר כאשר הוא משודך למכונית כבדה במשקל של 1400 ק״ג...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

היית באותה הרצאה בכלמוביל, לא? שורשי המנוע הזה הם רחוק בשנות ה- 90.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה נכון ומעניין מה הסיבה, מאז ומעולם דגמי קיה ויונדאי לא הצטיינו בצריכות הדלק, גם לא כשהציגו מנועים חדשים לחלוטין.

פורסם

כנראה שהם לא מוכנים לוותר על האמינות של המנועים שלהם, יש להם משהו שעובד טוב והם מעדיפים צריכת דלק גבוהה מאשר תקלות.

פורסם
היית באותה הרצאה בכלמוביל, לא? שורשי המנוע הזה הם רחוק בשנות ה- 90.

וואלה לא זוכר אמרה כזאת. בכל מקרה נתוני קדח/מהלך שונים לגמרי, הראש מנוע אחר לגמרי (ואפילו החומרים ממנו הוא מורכב), לכן אני לא מבין איך מנוע גאמא (העדכני) קשור איכשהו למנוע אלפא (מלפני 20 שנה).

ד"א, לאבא שלי קיה סיד מהדור הנוכחי עם המנוע הנ"ל (משודך לגיר רובוטי כפול מצמד) ובנסיעה פרברית/עירונית ברובה היא משיגה 11.5 ק"מ/ל' שזה לא רע בכלל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כנראה שהם לא מוכנים לוותר על האמינות של המנועים שלהם, יש להם משהו שעובד טוב והם מעדיפים צריכת דלק גבוהה מאשר תקלות.

נכון מאוד, לא חיסכוני בדלק אבל המנוע אמין מאוד והתחזוקה שלו יותר זולה.

• תוכן חדש...