Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הרכב בסיאט הרצליה, רכשתי אותו עם איתוראן SAVE,

בעת הרכישה לא הוחתמתי על כל חוזה התקשרות עם חברת איתוראן

כמו כן שאלתי את נציג המכירותומנהל אולם התצוגה ונאמר לי כי אין שום

חיוב מעבר לתשלום חד פעמי בהתקנה,

כל מי ששאלתי אומר לי שהתקשרו אליו אחרי שנה ודרשו תשלום חודשי עבורהאיתוראן

מישהו יכול להגיד לי מה נכון?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לאיתוראן משלמים דמי מנוי חודשיים.

עכשיו יש 2 אופציות,או שקנית את הרכב צ'מפיון נתנו לך צ'ופר של שנה חינם(אני בספק מאוד)

או שהנציג מכירות הטעה אותך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה שילמת במעמד רכישת הרכב על התקנת איתוראן סייב וזה כולל בתוכו את השנה הראשונה (אתה יכול להגיד שקיבלת מתנה לשנה אבל שטויות...המחיר מחושב כבר בפנים בתוך ה 1700 ומשהו שקל ששילמת)

קיצר אחרי שנה ראשונה אתה מחוייב להתחיל לשלם דמי מנוי חודשיים של בערך 25 שקל.

פורסם

ברוכים הבאים למנעול ההילוכים של שנות השמונים, הקודנית של שנות התשעים - עוד דרישה מיותרת של חברות הביטוח.

במכוניתי הקודמת היה מותקן המכשיר, וגם אני נאלצתי לשלם ״מס״ איתוראן עם תום השנה הראשונה.

לומר שזה שיפר את האבטחה של. מכוניתי ־ זה יהיה שקר ענק, וביחוד, שערב אחד הגיע טכנאי נחמד של איתוראן, שהחביא במכונית עוד יחידת "Save" ללא עלות נוספת.

בקיצור - 25-30₪ בחודש זה לא אסון, אבל כרגיל - כשכופים אותו עליך - זה מרגיז.

פורסם

תודה על התגובות, מה שאעשה זה פשוט אדרוש את כספי בחזרה על מידע שגוי שנמסר לי מול עדים ונרשם בכתב על ההזמנה לבקשתי.

הם גם ככה עשו לי המון פאשלות בסוכנות הזאת

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

ברכבים שנדרשים למערכות איתור בצורה חד משמעית, המו"מ יהיה אבוד מראש.

הרי האופציה היחידה היא לעבור למתחרים, וזה כולל עלות פירוק למערכת הקימת, מחיר מערכת חדשה והרכבתה ודמי מנוי חודשיים לחברה אחרת.

פותח"ש, אם אתה מעוניין לבטל את הסייב, ברר מה תהיה הדרישה החדשה. יכול להיות שעדיף לך להמשיך איתו וזהו.

באיביזה נפוץ שדורשים כספת, עכשיו באופנה לדרוש כספת אלומניום, אם כבר קיימת כספת פלדה יש צורך להחליפה (עלות פריצת הכספת הקיימת + עלות כספת חדשה והתקנתה)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ברוכים הבאים למנעול ההילוכים של שנות השמונים, הקודנית של שנות התשעים - עוד דרישה מיותרת של חברות הביטוח.

במכוניתי הקודמת היה מותקן המכשיר, וגם אני נאלצתי לשלם ״מס״ איתוראן עם תום השנה הראשונה.

לומר שזה שיפר את האבטחה של. מכוניתי ־ זה יהיה שקר ענק, וביחוד, שערב אחד הגיע טכנאי נחמד של איתוראן, שהחביא במכונית עוד יחידת "Save" ללא עלות נוספת.

בקיצור - 25-30₪ בחודש זה לא אסון, אבל כרגיל - כשכופים אותו עליך - זה מרגיז.

דרישה מיותרת זו לא.

אתם צריכים להבין דבר אחד,ברכבים רגילים (לא רכבי אספנות או רכבים אחרים נדירים ויקרים)

האיתוראן הוא בשביל החברת ביטוח,קנית רכב גניב? תשלם.

לא בדקת דרישות מיגון בחברות אחרות? תשלם.

רוצה לוותר על ה25 ש"ח האלו ולשלם יותר בביטוח? תשלם.

אתה טועה בגדול שאתה אומר שהאיתוראן לא שיפר את האבטחה של הרכב שלך במיוחד שלא הייתה לך האופציה לבדוק את העניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שכתבו פה... שנה ראשונה חינם אח"כ תשלום חודשי משהו כמו 25-30 שח , אני על הפולו משלם 30 .

בדר"כ חברות הביטוח מעלות את התעריף במידה ואתה מוריד את התשלום לאיתורן . ניראה לי שעדי לשלם לאיתורן לשנה מאשר להעלות את התשלום השנתי לביטוח.

דרך אגב רכב שאתה מקבל מליסינג ( ייטי ) לדוגמא מגיע עם קודנית מעצבנת וכניראה אין לו איתורן.

לא סובל קודניות !!!!

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

פות"ש, התקשרת לאיתוראן לברר אם יש רישום של שנה חינם עבורך?

כשקניתי את הלאון אמרו לי שהשנה הראשונה חינם אבל יש צורך ליצור איתם קשר ולהפעיל את המנוי.

לפי מס' רכב הם יודעים במה מדובר ואם אכן מגיעה לך ההטבה של שנה חינם.

פורסם
דרישה מיותרת זו לא.

אתם צריכים להבין דבר אחד,ברכבים רגילים (לא רכבי אספנות או רכבים אחרים נדירים ויקרים)

האיתוראן הוא בשביל החברת ביטוח,קנית רכב גניב? תשלם.

לא בדקת דרישות מיגון בחברות אחרות? תשלם.

רוצה לוותר על ה25 ש"ח האלו ולשלם יותר בביטוח? תשלם.

אתה טועה בגדול שאתה אומר שהאיתוראן לא שיפר את האבטחה של הרכב שלך במיוחד שלא הייתה לך האופציה לבדוק את העניין.

שלום,

אני מאוד אוהב את המושג של רכב גניב, וההתייחסות למקום המגורים של בעליו, ובמידה והמכונית מוגדרת כ-״רכב ספורט״, הרי היא מקור לפיתוי ל-״עברירות ומעשים מסוכנים״.

כן, חברות הביטוח מנסות לכסות את עצמן בכל מיני תירוצים וטיעונים, שכמובן עולים הרבה כסף ללקוח הסופי ואף פעם לא להן.

כל זה. מאוד מקומם ולא תמיד מבטיח את המכונית וכמובן לא תמיד מבטיח פיצוי חלק בעת אירוע ביטוח.

דבר אחרון - האם אתה מודע שאיתוראן לא פועל או מתפקד כשורה כאשר המכונית נמצאת בחניון תת קרקעי ? על איתורן Save בכלל לא כדאי לחשוב במצבים שכאלה.

הא, ולסיום - טפו, טפו, חמסה, חמסה.....

• תוכן חדש...