Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריש, אולי האופציה שאתה מתאר תיושם יום אחד בתור איזה סעיף קרדביליטי בפייסבוק,

למי שיש פייסבוק, ואז פשוט יגגלו את מדד ה'אמינות' או איך שזה יוגדר.

בינתיים כאשר מחפשים דריש בגוגל התוצאה הראשונה היא מאורבן דיקשנרי :

Derish

A very unintelligent way of saying/spelling the word "delicious." It is a common response to call the person who says this word as "stupid."

That sounds derish

Dinner was Derishish

The first one to get angry loses

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר מוכר לפירוק סקסו מקרטעת, אם זה יכול לעניין אותך תפנה בה"פ (עדיף בג'יפולוג אותו ניק, פה כבר אין לי מקום)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בינתיים כאשר מחפשים דריש בגוגל התוצאה הראשונה היא מאורבן דיקשנרי.

לכבוד הוא לי שגיגלת אותי. נסה Vadim Derish ותגלה עולם חדש ונפלא.

(אבל כל הלינקים המעניינים ממילא כבר בחתימה)

חבר מוכר לפירוק סקסו מקרטעת, אם זה יכול לעניין אותך תפנה בה"פ.

תודה אומי, בינתיים אני מסודר. נראה מה יהיה בהמשך.

פורסם

~

עד כאן: התחלנו עם אופנוע, המשכנו עם ג'יפ ויטארה של אחותי ולאחר מכן מאזדה 6 של חבר פורום. בהמשך הגיעו מספר הצעות נוספות שנאלצתי לדחות מכל מיני סיבות.

במקביל נפתחו כמה אופציות בעבודה, וכך יצא שהשבוע יש לי שתי מכוניות לבחירה: ניסן מיקרה שזקוקה לכמה תיקונים קלים ויונדאי i35 עם פסקל ודלקן. כרגע אני נוסע לעבודה עם היונדאי ומנצל את שעות האור הנותרות כדי לעבוד על המיקרה בחניית הבית. היונדאי אמורה לחזור לבעליה בעוד שבוע, המיקרה כנראה תישאר איתי קצת יותר זמן.

מפתיע כמה עניין השרשור הזה עורר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

~

טוב, היונדאי הוחזרה והמיקרה מסיימת מקצה שיפורים וחוזרת הביתה ביום שני. גם עונת החופשות מסתיימת ואני מבין שהסיכוי למצוא מועמדים נוספים יורד, אבל ניתן לזה נסיון אחרון.

אז כמו שאמרנו:

אני מחפש סידור זמני לחודש הקרוב עם צפי נסיעות של 200 ק"מ בחודש (נתניה-כפ"ס), כך שאוכל להשתמש ברכב שלכם תמורת החזר עלות האחזקה. מלבד מוניטין של חבר פורום ותיק יש לי רשיונות לכל דבר מקטנוע עד משאית ורקורד נקי של שמונה שנות נהיגה ורכיבה מסביב לעולם. אם למישהו פה יש בבית רכב מיותר שלא מצליחים למכור, או שיוצאים לחופשה והוא סתם נשאר בחניה, או משהו אחר בסגנון - אנא דברו איתי בפרטי.

מבקש להזכיר ולחדד שגם קטנוע/אופנוע או מכונית קטנה/גדולה/ישנה זה בסדר, במידה ויש ביטוח מתאים.

בתודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Derish

• תוכן חדש...