Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה דוגמא טובה לאנשים שכיף לשתף ולתת להם דברים והם יודעים להעריך את זה בצורה יוצאת דופן.

תודה. מי כמוכם יודע. :mm_yeah:

סוס - ניסית? :lol:

עוד לא, אבל אני לא שולל כלום.

Full Metal Jacket?

כמעט. Borat.

בנימה אופטימית זו אני שמח לעדכן על כניסתה לגראז' של מכונית זמנית מס' 4, והפעם מדובר בניסן מיקרה. שייכת לאמו של אחד הקולגות שנמצאת כרגע בחופשה. היא זקוקה לטיפול בכמה תקלות קטנות, מסוג הדברים שחברי הקארזפורום יודעים לעשות לבד ואדם מהשורה ילך איתם למוסך וישלם מס אשכנזים. אמורים להיות לנו שבועיים ביחד, מקווה שגם הפעם אוכל להחזיר אותה במצב טוב יותר ממה שלקחתי.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה והיה לי, היית לוקח אותו חופשי בלי לבקש.

ואם היית צריך להגיע לעבודה באותו הזמן שדריש לוקח את האוטו בלי לבקש?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עוד לא, אבל אני לא שולל כלום.

Mr. Hands?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דריש אם מצד אחד אתה משאיל רכב ומצד שני מוצא איזה חבר כנופייה שיטפל בו חינם...

ועל הדרך מפתח אפליקציה קטנה לשמירה על בתים בזמן שדיירהם בחו"ל...

זה די מוריד בלגאן מהחיים !

מה נשאר ? אם בא לך כלב אתה נהיה דוג ווקר פעם בשבוע,

אם אתה מתחתן פיקטיבית עם דייל\ת אתה טס חינם בקוקפיט,

אינטרנט יש ליד כל בית קפה....

שמע, מיזם היומן לופ-הול בארטר

האיירביאנבי של הבני אדם.

The first one to get angry loses

פורסם
ואם היית צריך להגיע לעבודה באותו הזמן שדריש לוקח את האוטו בלי לבקש?

אל תהיה קטנוני, יש הסעות.

Mr. Hands?

יופי רומן, תודה על המידע הזה שלא הכרתי ועכשיו לא אוכל למחוק מהזכרון גם עם אקונומיקה.

שמע, מיזם היומן לופ-הול בארטר

האיירביאנבי של הבני אדם.

יש מקצוע ! "סותם חורים".

סוגר פינות.

תכל'ס, אם מישהו היה ממציא פלטפורמה אחת אוניברסלית שיודעת לקשר בין אנשים למטרות כאלה, הוא היה עושה מיליונים (וגם טובה לאנושות).

פורסם
יופי רומן, תודה על המידע הזה שלא הכרתי ועכשיו לא אוכל למחוק מהזכרון גם עם אקונומיקה.

אני מניח שראית את הסרטון, הזמין ברשת לכל דכפין?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תכל'ס, אם מישהו היה ממציא פלטפורמה אחת אוניברסלית שיודעת לקשר בין אנשים למטרות כאלה, הוא היה עושה מיליונים (וגם טובה לאנושות).

אבל אז היית צריך לשלם לו, ומיזם כזה כבר יש בדמות שלמה סיקסט

The first one to get angry loses

פורסם
~

לא טרחתי, הכתבה ב-vice הייתה מספיק גרועה.

דווקא בתור דובר השפה הרוסית, היית צריך להכיר את הפתגם הידוע המתייחס למקרים אלה בדיוק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש כבר דבר כזה, שכחתי מה השם, אתה צובר 'credits' על עזרה לזולת, ואז משתמש בקרדיט הזה כשאתה מבקש עזרה. משהו בסגנון.

בכלליות, אני לא מסכים עם הקביעה שלך - לא חושב שאנשים כ"כ ששים לעזור לאנשים זרים, ובנוסף הרבה אנשים יפחדו ליצור מגע עם זרים בשביל עזרה (מהסיבה של "אין ארוחות חינם" וכו').

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים עם oryo, הפורום הוא יחסית סביבה נייטרלית וקטנה, והאופ טופיק עוד יותר. בהחלט ניתן ללמוד על מישהו מהודעותיו לאורך זמן ולצמצם אפשרות שהוא פסיכי (למרות שתמיד קיימת האפשרות :))

ביום יום ובעולם "האמיתי" יותר, לא רואה אנשים ששים לעזור אחד לשני כל כך מהר.

מה שכן, הרצון לעזור והעזרה האמיתית שנותנים כאן לא פעם ולא פעמיים (ולא רק באופן כתוב) זו בהחלט תעודת זכות לאופ טופיק ולקהילה כאן.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

~

אני לא מדבר על תרומה לקהילה אלא על קישור של אנשים שיש להם דברים שונים להציע. למשל אם אני יוצא לחופשה ומוכן לתת למישהו לגור אצלי בבית תמורת שימוש באוטו שלו בעיר אליה אני נוסע. או שאני מוכן לקחת את האוטו שלו לטסט תמורת זה שהוא יעצב לי לוגו וכרטיס ביקור לעסק. חילופי טובות/שירותים נקרא לזה.

אופציה אחרת שאולי תהיה ישימה בעוד כמה שנים: דריש נרשם לאתר והאתר הולך ומחפש את דריש בכל הפורומים והקהילות בהם הוא חבר. לפי זה האתר בונה "רייטינג" של דריש על הספקטרום שבין חדל אישים לטלית שכולה תכלת ומציג אותו לכל דכפין. ואז כשדריש מחפש למכור/לקנות/לקבל משהו - הצד השני רואה עם מי יש לו עסק ועד כמה ניתן לסמוך עליי.

קצת חשיבה יצירתית ואפשר יהיה להרוויח לא מעט על שני הרעיונות הנ"ל. (אם מישהו פה יקרא ויעשה את זה, אנא זרקו עצם.)

• תוכן חדש...