Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקווה לרכוש רכב במהלך השבוע הקרוב ומעוניין לקבל המלצה למכון בדיקה אמין בחיפה (רצוי באזור הכניסה הדרומית) כדי שאהיה רגוע שהאוטו נבדק כהלכה.

תודה רבה.

פורסם

בעבר הייתי ממליץ על מממ, אבל התרשמתי שהבדיקות שלו רדודות מדי וכמעט אין אינדיקציה לגבי דברים חשובים כמו בולמי זעזועים, למשל. מרגיש מחופף ומכוסתח.

אני אישית ממליץ לך על סופר טסט מול לב המפרץ. הלכתי לשם דווקא כמוכר רכב לפני שנתיים ומשהו, כשמכרתי פיאט פונטו בת 7.

למרות הפוטנציאל שלהם למלא את טופס הבדיקה בכסת"חים, הם מסרו לקונה הרכב בדיוק את הליקויים שהיו בו ושאמרתי לו עליהם מראש - שהייתה פגיעה קטנה בפרונט ושבולמי הזעזועים הקדמיים חלשים.

התרשמתי מהם מאוד ואם אקח שוב רכב לבדיקה בחיפה, אעשה זאת אצלם.

לגבי הכניסה הדרומית - לא רואה שום הבדל בין דרום לצפון פה, אתה נכנס למנהרות ויוצא בצ'ק פוסט. 5 דקות נסיעה.

פורסם

דווקא הניסיון שלי עם מ.מ.מ היה מצוין עד עכשיו, גם בתור קונה וגם בתור מוכר.

ממליץ גם על קומפיוטסט בצ'ק-פוסט.

אגב, אתה קונה מאדם פרטי או ממגרש/סוחר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• אחראי פורום
פורסם

כנ"ל מ.מ.מ. ואני ממעט (כלומר בחיים לא) להמליץ על מכוני בדיקה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי ב- מ.מ.מ לפני כמה חודשים ולפני כמה ימים יצא לי להיות גם בקומפיוטסט, התרשמתי ששניהם מאוד מקצועיים(עלו על כמה וכמה ליקויים מגדולים לקטנים).

מה שכן בקומפיוטסט יש להם בדיקה שהם מעלים את הטורים של הרכב עד הסוף(נותנים פול גז) ובאמצעות מחשב בודקים באמת מה המצב המכני שלו. ב- מ.מ.מ אני לא זוכר אם עשו את הבדיקה הספציפית הזו אבל שוב בסה"כ התרשמתי לטובה משניהם.

פורסם
דווקא הניסיון שלי עם מ.מ.מ היה מצוין עד עכשיו, גם בתור קונה וגם בתור מוכר.

ממליץ גם על קומפיוטסט בצ'ק-פוסט.

אגב, אתה קונה מאדם פרטי או ממגרש/סוחר?

מאדם פרטי.

תודה רבה על ההמלצות.

• תוכן חדש...