Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחר אני נוסע לראיון ורציתי לדעת האם מותר לחנות חינם פה > https://www.google.com/maps/@32.06674,34.782166,3a,75y,33.87h,75.61t/data=!3m6!1e1!3m4!1segS0v4hEOAXQ-CelfhabNQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

רואים שהמדרכה אפורה ולא מופיע שלט בתקווה באמת שתהיה שם חנייה פנויה באותו רגע ואם לא אחנה בחניון תשלום

אם תוכלו להכוין אותי לחנייה בחינם שאתם מכירים באזור מאוד אשמח :)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זו תמונה מ2011, עכשיו הכל שם כחול-לבן.

אני לא מכירה חניה באפור שם, וגם מה שבכחול-לבן תפוס עד חנק. עדיף לחנות עם פנגו אם זה לזמן של עד 3 שעות, או בחניון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש בקרליבך מאחורי החנויות אני חונה שם לפעמים בלילות\ בסופש"ים אבל נראה לי שהסיכוי שבמהלך היום פנוי הוא קלוש. --> אם אתה מגיע מהחשמונאים.

אבל בצד השני של קרליבך יש חניון שאם אני זוכר נכון ממש לא יקר. --> כיוון נסיעה מצומת מעריב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כל האזור הזה כבר מזמן כחול לבן וגם אז - מפוצץ בשעות היום.

אם אתה רוצה חניה חינם באזור אז רק בצד השני של גשר מעריב, כלומר בצד שקרוב למסגר. אם אתה לא חששניסט אז אתה יכול לחנות בסימטאות שליד מוסך ״עמית מוטורס״. לא מקום סימפטי אבל יש מידי פעם חניה בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...