Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן יש כאן טעות גוררת טעות.

המשטרה שטעתה ברישום פרטי מהירות הנסיעה,

והנהגת, בזה שפנתה לעיתון, במקום להצטייד בעו"ד ולצאת זכאית בדיון.

"הדו"ח יתוקן ויישלח שוב"{לדברי המשטרה}.

ואיך בדיוק יתוקן הדו"ח?

1-הם ירשמו בדו"ח מה שבא להם בראש,

2-אולי ייבקשו מהנהגת לנסוע שוב באותו קטע, כדי למדוד{הפעם}, את מהירותה האמיתית?:lol:

בכל מקרה מעניין לראות איך תסתיים הפרשה.

IMG_20150715_191502.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ייתכן שמדובר בטעות הקלדה של מי ששלח את הדו"ח והמהירות האמיתית שבה צולמה הנהגת שמורה אצלם במערכת.

פורסם

היא עשתה טעות לדעתי בפרסום.

אני הייתי פשוט מערער בשקט על הדו"ח, מבקש להגיע למשפט בתקווה שלא יעלו על הטעות עד המשפט, ומסביר לשופט:

"אם המשטרה הנפיקה דו"ח על מהירות לא אפשרית, אז אני לא מוכן לקבל דו"ח על העבירה המדוברת, שכן האמצעי לבדיקת מהירות נסיעתי אינו מהימן. כפי שאתה רואה, הונפק לי דו"ח על מהירות 508 קמ"ש"

משהו כזה, לא יתפוס?

פורסם

אם היא הייתה מגיעה למשפט לפי איך שאני מכיר את הסרט נע שם, הייתה מזוכה מייד. לשופט אין כוח וזמן להתעסק עם דברים כאלה.

פורסם

עמית, בכלל לא בטוח.

אי אפשר להגיש כתב אישום שמישהוא היה בשעה מסוימת במקום מסוים וכשהוא מוכיח שיש לו אליבי פתאום להגיד התבלבלנו, בעצם התכוונו ליום אחר במקום אחר.

כנ"ל לגבי המהירות.

ברגע שהוכח שיש טעות (אפילו טעות הקלדה), מי יוכיח בדיוק איפה הייתה הטעות? בטח ובטח אם מדובר בממל"ז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באם המשטרה לא תמציא תמונה של הרכב+מהירות{האמיתית שמופיעה בדרך כלל יחד עם התמונה למטה}+מיקום העבירה+דגם מכשיר המדידה+תאריך הבדיקה של המכשיר וחתימה של האחראי לביצוע הכיול שלו, יהיה להם קשה לנצח כאן.

אולי כל שוטר שרושם דו"ח ועושה טעויות, יתקן את עצמו כרצונו ובזמנו החופשי, ויגיש אותו אחר כך מתוקן, שוב ושוב, העיקר לנצח בדיון?

לא יהיה צורך יותר בבתי משפט לתעבורה כלל, כי במילא כל דו"ח יתוקן, וכל דו"ח יהפוך להרשעה.

פורסם

אבל רשום שם 508 קמ"ש. איך אפשר לדעת מהי באמת מהירות בו נסעה?

אני מניח שזה 108 ולבטח הספרה 5 התחלפה במקום 1 אבל האם יהיה מותר לרשום כל מה שנשמע הגיוני?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בסרט הצילום של המולטנובה מופיע המהירות בה נתפס הרכב. פשוט משחזרים זאת.

הרי התמונה חייבת להשמר בתור ראיה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית, אתה לגמרי צודק.

רק שהרבה תלוי בשופט שדן בתיק, מספיק אחד שהמשטרה קצת עצבנה אותו בעניין אחר והוא יחליט לבטל את הדו"ח בעילה כלשהי שתהווה תירוץ לחוסר שביעות הרצון שלו מהמשטרה.

דו"ח מתוקן יחסום את האופציה התיאורטית הזו.

• תוכן חדש...