Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך להחליף קולט. ונתקלתי בקולט של קיבוץ מגן עשוי מפלסטיק קל במשקל ויעיל בתפוקה

כך לפחות לפי האתר שלהם.

האם יש כאן מישהו שיכול לתת חוות דעת על הקולט.

מצרף לינק לאתר החברה

http://www.optimal-e.com/

תודה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי zvikas
פורסם (נערך)

על פניו נראה שקוטר הצינורות של מחליף החום קטן לעומת צנרת הברזל הרגילה. יש אומנם קולטים עם צנרת נחושת שכנראה גם היא דקת קוטר אבל אינני מכיר אותם.

אני הייתי חושש מהתקנה של קולט כזה בגלל צבירה של חול שנגרף במים, חלקי חלודה והשקעת אבנית. גם אם האבנית לא תתגבש על פנים הצנרת היא עלולה להצטבר ולשקוע בתוך הצנרת. לפי התיאור של היצרן אומנם החתך של הצינור התחתון (האופקי) גדול יחסית אבל עדיין, ומה גם ששקיעת האבנית כלפי מטה תתקל בזרם מים עולה (תרמוסיפונית). מזכיר שבתחתית דוד שמש רגיל נצברת כמות גדולה של אבנית בצורת משקע הדומה לחול או משהו דומה, וזה לא יהיה שונה בכל מקום בו טמפרטורת המים תהיה גבוהה מספיק.

יתכן ששטיפה הפוכה לעיתים קרובות (נניח פעמיים בשנה) תפתור את הבעיה, ככל שיש כזו.

במערכת סגורה זה סיפור שונה כמובן.

התיאור והחדשנות קוסמים ולא הייתי פוסל על הסף. קח את החששות שלי, שטח אותן בפני איש טכני בקיבוץ ובקש התייחסות עניינית.

אולי יוכלו להפנות אותך למישהו בסביבתך (קשיות מים דומה) שכבר משתמש בכאלה.

בכל מקרה היות והקולט קל מאד צריך לעגון אותו היטב כדי שלא ימריא ברוח חזקה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
  • תוכן חדש...