Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אכן נראה טוב חזר לו הצבע הברק חבל שהזניחו אותו מההתחלה :/

סחטיין על העבודה :)

פעם הבא תשקיע יותר בפירוט ותהליך העבודה עם יותר תמונות וכו'.

פורסם
אני יגיד לך למה אני רוצה תמונה , כי יש לי גם קילוף כזה ברכב (אמנם יותר קטן) ורציתי לראות את איכות העבודה,וההבדלי צבע (אם יש).

אשמח לחוות דעת בנוגע לתיקון.

לצערי אין תמונת אחרי ברורה כדי להעלות. חשוב לזכור כי תיקונים נקודתיים בפצצות שכאלה במירב במקרים, גם אם נעשו כראוי יהיו נראים לעין אם מתמקדים. תעלה תמונה של המקרה שלך..

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
הערה לכל מעלי הפרוייקטים: אתם חייבים, לא צריכים בסבבה, חייבים להשקיע בתמונות יותר.

לחברים שמתפרנסים מזה - זה תיק העבודות שלכם. כן, גם אם זה אומר לרכוש מצלמה שהיא מעבר למצלמת סלולרי, להאיר נכון, לפני/אחרי מדוקדקים יותר.

לחובבים - ככה מעמיקים שרשורים, ככה מקבלים ביקורת אמיתית ולא "איזה מבריק האוטו אחי".

הרבה שרשורים עולים בצורה די שטחית וחבל, יש פה מלא ידע.

תודה על ההערה, זה בהחלט משהו חשוב שטעון שיפור. אני מצלם במצלמה יעודית( לא DSLR בינתיים.. )ולא בסלולרי אבל נראה לי שהצלם צריך קצת להשתפר [emoji6] .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

בכייף. מצטרף להמלצה על צילומים טובים יותר, ובעיקר צילומים מעוד חלקים בתהליך.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...