Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מביקור בחברת Switch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס, אין פה פגם בהתנהלות של סוויץ׳. הם סיפקו לו את המוצר שהוא חיפש...

אני מסכים שיתכן מצב ובו אנשים יפלו על סמך מה שסוויץ׳ אומרים *אבל* לשם כך יש אחריות ואת האפשרות להחזיר, כך שזה לא כאילו הם נוכלים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני מרגיש קצת מטופש שאני מעלה את קו המחשבה שלי עוד פעם ועוד פעם, ואתם אפילו לא טורחים לקרוא את השירשור.

There no fucking rainbow coming out from the exhaust!

ואוסיף, הפוסט הזה לא מתאים לכלל חברי הפורום, הפוסט הזה בא לשמש את ההולכים והשבים לפורום, לא את הנפשות הפועלות פה ואלו שמבינים את הלך הדברים, הפוסט הזה מיועד להופיג בתור תוצאה שנייה בגוגל.

אפילו לא טרחתי לכתוב לכם על שאר הנזקים ברכב, פנס שמאל שבור, קילוף צבע עצבני על הגג, מראה חשמלית ימין לא מתפקדת במלואה, מיסב טיימינג היה זקוק להחלפה, תא מטען לא נסגר כראוי כתצואה ממכה שתוקנה - בקיצור דברים שסוויץ' לא טרחו להציג.

לגבי פריצה באטם ראש מנוע? מערכת הקירור היא מערכת סגורה, באם אין נזילה ממכלולי הרכב, ונוזל הקירור מוצא עצמו דרך האגזוז.

ולגבי שחוטה - כן! יש דבר שנקרא רכב מוזנח קוסמטית, לא כולנו הולכים ללק את הפגוש של הרכב בגלל שריטה,

ולא את כולנו זה מעניין - אך לעולם לא תטעו! רכב במצב קוסמטי מוזנח לא מעיד על טיב המכלולים!

לגבי 5 ימים חרטה לבטל ביטוח, יום עבודה, דלק, הכסף יחזור אליך רק תוך 30 יום!

30 יום שאתה באוויר - למה הם לא רושמים את זה בתקנון השירות שלהם באתר? למה רק שאני מגיע אני צריך לשמוע זאת מנציג?אני אישית לא מבין איך עדיין לא קיבלתי תשובה רצינית מחברת סוויץ'.

עריכה אחרונה על ידי KFC

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

אתה טועה.

רכב במצב קוסמטי מוזנח לא מעיד *בהכרח* על מצב המכלולים, אבל רוב הסיכויים הם שכן וכך גם כל בנאדם ״מן הישוב״ חושב.

אתה באת בידיעה לראות רכב שעבר חיים לא קלים. זה שאתה ציפית למצוא רכב מוזנח במצב מכני מעולה זה עניין אחר לגמרי.

אם לשנות קצת משהו שגולש אחר כתב: כשאתה רואה חלב עם גושים, אתה לא שותה ממנו בציפייה לכך שיהיה טרי.

בעריכה: דווקא טוב שרוב המגיבים כאן כותבים בניגוד לדעתך. ההתעקשות שלך להרוס שם של עסק די חשודה... אתה יו״ר איגוד סוחרי הרכב במקרה?

אתה לא תקבל מהם תשובה רצינית כי אי אפשר להתייחס אליך ברצינות.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הפוסט הזה מיועד להופיג בתור תוצאה שנייה בגוגל.

נו נו, יצא המרצע מן השק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

KFC,

סלח לי אבל אתה טוחן את עניין הרדיאטור הריק, המערכת קירור הסגורה והמים שיצאו מהאגזוז.

רכב שאין בו נוזל קירור ברדיאטור י-ת-ח-מ-ם בתוך דקות ספורות ותידלק נורת חום.

ברור שלא זה המצב שהרי אם הרכב היה מתחמם היית בוודאי מציין את זה בהודעתך הראשונה.

יתרה מכך, קיימים עוד סימפטומים לאטם ראש פרוץ שגם אותם לא ציינת ומכך אני מסיק שאותם סימפטומים לא הופיעו.

בקיצור, מבלי לפגוע בכבודך, כנראה שאין שם באמת אטם ראש פרוץ, ייתכן שכן יש שם איבחון לקוי של תקלה שלא באמת קיימת.

לגבי פנס שבור, פגמים קוסמטים וכו’- כשחברת סוויץ’ התחילה את פעילותה נציגה הסביר שהחברה לא מנסה “לייפות“ את המציאות, היא מוכרת את הרכב כמו שהוא על מעלותיו ומגרעותיו כשהסייג היחיד הוא שהם מקפידים להעביר את הרכב בדיקה לתקינותו המכאנית שעל פניו לא קראתי מדברייך משהו שיעיד על תקלה מכאנית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה טועה.

רכב במצב קוסמטי מוזנח לא מעיד *בהכרח* על מצב המכלולים, אבל רוב הסיכויים הם שכן וכך גם כל בנאדם ״מן הישוב״ חושב.

אתה באת בידיעה לראות רכב שעבר חיים לא קלים. זה שאתה ציפית למצוא רכב מוזנח במצב מכני מעולה זה עניין אחר לגמרי.

אם לשנות קצת משהו שגולש אחר כתב: כשאתה רואה חלב עם גושים, אתה לא שותה ממנו בציפייה לכך שיהיה טרי.

בעריכה: דווקא טוב שרוב המגיבים כאן כותבים בניגוד לדעתך. ההתעקשות שלך להרוס שם של עסק די חשודה... אתה יו״ר איגוד סוחרי הרכב במקרה?

אתה לא תקבל מהם תשובה רצינית כי אי אפשר להתייחס אליך ברצינות.

+1,

רכב שניראה ככה רוב הסיכוים שגם בפנים ניראה ככה, בחיים לא הייתי בודק כזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מהפוסט הראשון:

"נגש לאתר ומוצא שם יונדאי אקסנט 08 GLS ב29K חבוטה חבוטה כמו שכבודו והארנק שלו אוהבים".

4000 הודעות. על זה באמת הייתי כותב WTF

חבוטה מבחימה קוסמטית.

אף אחד לא מחפש לקנות רכב חבוט מבחינה מכאנית.

במיוחד שאנחנו מטפלים לבד וזה כאב ראש לא קטן.

רועי

פורסם

היתממות. אף אחד לא יחשוב שרכב במצב כזה תקין מבחינה מכאנית.

ככל שפות״ש מגיב יותר ויותר נוצר הרושם שהוא הגיע עם אג׳נדה ברורה וכל מה שנותר לו זה לתפור את הסיפור מסביב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מאוחר מדי לערוך את ההודעה האחרונה שלי, שמתי לב שציינת שמייסב טיימינג דורש החלפה, זה באמת לא בסדר מבחינת חברת סוויץ’ שהם לא ציינו את זה במודעת המכירה, ממש לי יתר הליקויים שכן ציינו- מחסור בפקק וונטיל בגלגל קדמי שמאלי, סוללה חלשה בשלט של האזעקה, פחית קליפורניה עם ריח חלש, צמיגים מלוכלכים מהכביש וסימני פיח על סופית האגזוז.

זה כבר השלב שאתה אמור להבין חבר שעברת את אותו גבול דק שציינתי קודם, הפכת לטרחן.

אתה מצפה שבמודעת המכירה יציינו דברים הזויים, זה פאקינג רכב שנת 2008, אוטוטו 8 שנים על הכביש!

מייסב טיימינג או כל מיסב אחר זה בהחלט נופל בהגדרת בלאי סביר של רכב בן 8, גם כזה שמטופל היטב.

מה ציפית, שיכתבו כל שטות שעולה לך בראש כי אתה פדנט ומצפה שכולם יישרו קו?

אני מעדיף לקנות רכב מחברה כמו סוויץ’ שמציגה את הרכב למכירה as is מאשר דרך סוחר שדואג לשים k44 במנוע רגע לפני שמניעים אותו כדי שיצא פחות עשן ודואג מראש לנתק את הנורות של הכרית אויר ושל הצ’ק אנג’ין כדי להסתיר את זה שאין ברכב כריות אויר לאחר אותה תאונה שעבר.

באמת שאין לי דבר נגדך פותח השרשור אבל התחושה שלי היא שלקחתה נמלה והפכת אותה לדמבו הפיל המעופף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אותי יותר מעניין איך עושים את הבדיקות שפותח השירשור עשה.

איך בודקים את מי הרדיאטור באמצעות מזרק?

מה יש עוד בצ'קליסט שלכם שאפשר לבצע בקלות בלי לפרק את המנוע לגורמים?

פורסם
לצערי הרב, בתור אחד שעבדו עליו בקנייה של רכב משומש, אני לחלוטין עם הראל בכל מה שהוא רושם כאן.

בתור אחד שלא הבין ברכבים כאשר קניתי את הרכב הראשון שלי-יונדאי אקסנט, ונפלתי איתה חזק. מעל 15K במוסכים בגלל תקלות שונות ומשונות. כאשר קונים רכב משומש, הבדיקה של המכון לא שווה גרוש. עצם העובדה שלא היה נוזל קירור ברכב, מעיד על כך שיש תקלה חמורה. בתור אחד שהרדיאטור נהרס לו (באקסנט) לוקח זמן עד שנוזל הקירור מגיע לכזה מצב (אלא אם כן יש נזילה חמורה) והמינימום במכירת רכב, זה לדאוג שיהיו מים ושמן באוטו.

אני לחלוטין מסכים עם הראל בבדיקה קפדנית וטרחנית והלוואי ויהיו מוכרים ראויים שיראו להראל קבלות ומסמכים של האוטו שהראל לא יצטרך בכלל לבקש את רשותם לפתוח מכסה טיימינג.

גם אני נפלתי פעם בקניה של רכב משומש, מבן אדם פרטי. האמת, שיש לי אשמה תורמת בזה, בכל זאת רכב ראשון וזול.

אבל סוויץ' זה עסק, אחד שנותן לך את האפשרות להחזיר או לתקן תחת אחריות שלהם, אתה חושב שהם ינסו לשחוף לך בכוונה רכב תקול ויקחו את הסיכון שיצטרכו לספוג את העלויות הכרוכות בכך בשביל 1500 שח עמלה לכל היותר? אני בספק.

ההתלהמות על הדברים הקטנים שמהווים בלאי סביר לרכב כמעט בן 8 עלולה לפגוע בצרכנים קודם כל, הרבה יותר פשוט להם להעלות את הרף לרכבים עד גיל 5 נניח וחא עד גיל 8, העמלות שם גם ככה נמוכות יותר והסיכון גבוה יותר.

מעניין אותי מה יכולות להיות ההשלכות המשפטיות אם נניח בעל הרכב קורא את השרשור ויכול להוכיח שהאבחנה הייתה לקויה ועכשיו הרכב שלו מוצג כנבלה גמורה בתוצאה השניה בגוגל?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שמע הראל,

אתה מצהיר שכל השרשור הזה מטרתו לפגוע בסוויצ', ולא שום דבר אחר. נקמנות נטו.

אתה ממשיך להתווכח עם כולם ולא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, זה לא מעיד בדיוק על בגרות, ומאוד מחליש את הטיעון שלך.

אני מאחל לך שתקנה רכב מבנאדם פרטי ושתהיה הכי מרוצה בעולם. בהצלחה. ותתבגר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שמע הראל,

אתה מצהיר שכל השרשור הזה מטרתו לפגוע בסוויצ', ולא שום דבר אחר. נקמנות נטו.

אתה ממשיך להתווכח עם כולם ולא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, זה לא מעיד בדיוק על בגרות, ומאוד מחליש את הטיעון שלך.

אני מאחל לך שתקנה רכב מבנאדם פרטי ושתהיה הכי מרוצה בעולם. בהצלחה. ותתבגר.

+100

בדגש על המשפט האחרון.

פורסם

זה בהנחה והוא ימצא מישהו שלא ירתע אחרי שהוא ישלוף את הראצ׳ט והמזרקים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

את מה שהיה לי לומר על זה מחקתי...בתמצות - הוא היה צריך להראות תעודות הסמכה לפני שהיה מתקרב לאוטו עם טסטר אפילו. וגם אם היה מביא תעודות, לאותו הרגע זה לא היה ממש עוזר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...