Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא הבנתי מקריאה באינטרנט שחרסוניסוס משעממת.

חרסוניסוס הוא מוקד תיירות,ורוב בתי המלון בחבילות הנופש היוצאות מישראל נמצאים בה.

נמצאת כ 45 דקות מהרקליון הבירה ,ומרחק דומה מאיוס ניקולאוס.

משעממת? תגדיר.

לא מדובר בלונדון,אבל ראיתי מקומות משעממים יותר.

סלע

פורסם (נערך)

חפש במודעות הקטנות בביביתון. אשתי מצאה עכשיו עסקה של טיסות + מלון + רכב לשבוע בסלובניה ב-$500 (או שמא 500 אירו, היום ההפרש קטן מאד) לאדם, מינימום זוג. מביא אותך ל-4000 ש"ח לפני ביטוח, אוכל, דלק ושדרוגים. יתכן שמדובר בעסקה יותר מעניינת מיוון, אם כי נראה לי שמדובר יותר בעסקה לטיול מאשר לבטן-גב, וכמוה יש לא מעט, מתחלפות כל יום יומיים.

לגבי כרתים - הייתי לפני 14 שנים, טיול משפחתי עם 3 ילדים שהצעיר ביניהם היה בן 5. מלון *3 קטן בכפר בפאתי הרקליון שהיה נחמד מאד, וטיולים ברחבי מזרח ומרכז האי (לא הגעתי לקניון סאמאריה). לא היה רגע דל. מצד שני, חיי לילה לא מעניינים אותי, אבל ברור לי שכל אזורי התיירות מלאים מקומות בילוי שיתאימו לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי טס ליוון עד שלא יירגע שם הבלאגאן, כשהחשש העקרי בעיני

עבור התייר זה סתם יכול לבלגן את שדה התעופה\תורים\הסעות\שביתות\משכורות עובדי המלון\אווירה\הפגנות וכד'.

The first one to get angry loses

פורסם

מקפיץ!

יש לי זמן פנוי סופ"ש הבא ומצאתי דיל פצצה לקרפטוס,האם הייתם חוששים לסוע במצב הנתון?

כדאי להמנע?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אין לך בעיה עם מלון שני כוכבים חפש "קוקי טורס" מה-8 עד ה-11.

המלון שיש בדיל הוא בעל הדירוג הגבוהה ביותר בבוקינג,נמצא במרכז העיר וכולל ארוחת בוקר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפני שנה ביוני היינו בכרתים במיני ירח דבש ל-4 ימים.

השכרנו רכב וישנו בעיר המדהימה שנקראת חאניה - העיר השנייה הכי גדולה בכרתים.

אין לי מושג איך לא הזכירו אותה עד עכשיו, אבל היא אחת מהערים היפות והמגניבות שהיינו בהן.

חיי לילה כייפים עם בארים, טברנות (אוכל טוב ויחסית זול), דוכנים וחנויות מיוחדות, מלון מפנקים וכד'.

מחאניה אפשר לצאת למגוון גדול של אטרקציות באיזור - חופים מדהימים (באלוס!) כל הצד המערבי של האי פשוט מהמם (שילוב של הגליל עם הכרמל רק יותר פראי). יש גם חופים מדהימים בקצה הדרום-מערבי של האי.

בכניסה לחאניה יש אפילו קארטינג במסלול פתוח עם קארטים די מהירים. אין מדידת זמנים (??) אבל השאר ברמה גבוהה.

בקיצור, כל מי שנוסע לבטן-גב בכרתים זה נחמד, אבל אני חושב שהרבה יותר יפה לטייל באי הזה.

לוקחים רכב, נוסעים לכל מיני חופים קטנים ובאמת קסומים ופראיים, כמו שהיו פעם בישראל, ומבלים שם כמה שעות.

הנסיעות יחסית קצרות (בערך שעה בין ספוטים, בדרכים מהנות לנהיגה עם נופים משתנים).

בערב חוזרים למלון, מתקלחים ויוצאים לסמטאות של העיר שם יש דוכנים ומסעדות טובות מאוד באווירה שמחה.

לגבי מחירים - לינה במלון בוטיק איכותי בלב העיר העתיקה - 120-200 אירו לילה לזוג. אפשר בהחלט למצוא בפחות (התפנקנו בגלל הירח דבש).

המחיר הסביר הוא 50-100 אירו ללילה.

רכב - בסביבות 30 אירו ליום, אפילו 20 אירו אם מזמינים בתזמון הנכון ולוקחים רכב קטן. מחיר הדלק דומה מאוד לישראל.

מסעדות - בערך 10 אירו לבנאדם בטברנה ממוצעת.

בקיצור, לזוג ל-4 ימים עם הטיסות יצא לנו בערך 6,500 ש"ח.

לא לשכוח שהתפנקנו מאוד במלונות (150-220 אירו לילה), אכלנו טוב, נסענו המון ולא חסכנו מעצמנו כל מה שרצינו.

בתור מישהו שעשה גם הכל-כלול וגם טיול כזה - זו חוויה שונה לחלוטין. ולדעתי הרבה הרבה יותר אדירה.

הערה לגבי המצב ביוון - הייתי ממתין טיפה לראות מה יקרה איתה בקרוב.

טיול כמו שכתבתי פה אפשר להזמין גם יומיים-שלושה לפני (יחי חוליו), ככה שאין בעיה להמתין עד שיהיה ברור לאן העניינים שם הולכים.

פורסם

סגרתי עכשיו דיל לקרפטוס בסופ"ש,למי שירצה המלצה מפורטת יחכה לשבוע הבא שאחזור.:lol:

2300 לזוג מרביעי בבוקר עד שבת בצהריים,

הזמנתי גם רכב הרגע,650 שקל ליונדאי I10 ידנית,

וביטוח נסיעות כולל סמארטפון וביטול השתתפות עצמית ב-44$.

פורסם

אני עם הטי-מקס.

אישית לא סובל בטן גב. יוצא מדעתי תוך חצי שעה. תן לי אתר לסיור רגלי או כביש עם איזו עגלה עם 3 דוושות ו-70 כ"ס וההנאה מלאה.

כרתים הוא אי עצום עם אין ספור אתרים נפלאים. החל מקנוסוס הנדושה, דרך ערי החוף (איוס-ניקולאוס, חרסוניסוס, הרקליון, חאניה, רתימנון), עמק לאסיתי ומערת דיקטיאון, ועד מערת ספנטוני בכפר שכוח האל זוניאנה, או האתרים בחלק המערבי של האי שרק שמעתי את שמעם. יכול למלא 10 ימים או שבועיים של טיול מהנה.

הבעיה היא שכיום אני חושש מאד לרכוש משהו ביוון, עלול להפסיד את כל הכסף. הדבר אמור במיוחד בטיסות בחברות היווניות. יותר מזה - חושש להתקע בגלל חברה שפושטת רגל כאשר אני שם.

רכב אפשר לשכור בכל פינה והמחירים זולים, אז אפשר לוותר על הסיכון בשכירה מהארץ תמורת מחיר טיפה יותר גבוה בשכירה במקום. בופו של דבר יש באיי התיירות יותר סוכנויות השכרת רכב מחנויות מכולת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...