Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לטוס לסין השבוע ותהיתי האם יש פריטים ששווה לקנות שם פיזית או שזה לא חוסך כלום לעומת הזמנה באליאקספרס וכו'?

המלצות מבעלי הניסיון בסין יתקבלו בברכה.

פורסם

הקניות שם שוות. את רוב הדברים תמצא בחצי מחיר מהארץ ויש שם סחורה באיכות טובה (יותר טובה בהרבה ממה שתזמין ב-ali express). למעשה יש בכל המחירים, תלוי כמה תשלם. אני לא יודע באיזה איזור תהיה אבל במרכזי הערים בשנזן יש מרכזי קניות גדולים עם סחורה טובה מאד וגם מותגים. הביגוד והאלקטרוניקה במחירים טובים. תוכל למצוא נורות לד E27 של חברות כמו פיליפס ואוסרם במחירים מעולים, סוללות זולות ועוד הרבה. הצעתי לך- אם אתה הולך לאיזור מרכזי בשנזן סע עם מזוודה ריקה.

פורסם

בבייג'ינג ובשנגחאי לא ראיתי מציאות גדולות, בתחום האלקטרוניקה בחלק מהמקרים היה יקר יותר מהארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הולך להיות קצת בשנחאי ובעיקר בחורים לא כל כך מוכרים (חורים של כמה מיליוני תושבים עם קניונים ושווקים, אבל עדיין חורים).

אז אם אני לא מגיע לשנזן, אין מה לבנות על שופינג?

פורסם

לדעתי לא, אתה תהיה גם בגווילין במקרה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שרשמו לפניי.

תתחיל בלארוז את המינימום שאתה חייב. (מברשת שיניים ומשחה. וסכין גילוח.)

2 חולצות + תחתונים + מכנסיים.

את כל השאר תקנה שם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לדעתי לא, אתה תהיה גם בגווילין במקרה?

לא, באזור שבין שנחאי לבייג'ין.

כמו שרשמו לפניי.

תתחיל בלארוז את המינימום שאתה חייב. (מברשת שיניים ומשחה. וסכין גילוח.)

2 חולצות + תחתונים + מכנסיים.

את כל השאר תקנה שם.

מאוחר מדי לזה. הייתה לי עצירה נוספת בדרך כך שהמזוודה כבר איתי. אבל תמיד אפשר לדחוף עוד קצת.

מוזר שלאנשים שונים יש רושם כל כך שונה מהקניות בסין.

• תוכן חדש...