Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי תקלה מסוימת, בסוף מצאתי את התקלה, שפיתרון התקלה הוא פיוז.

נסעתי שוב מספר דקות ארוכות ( משהו כמו חצי שעה ) ... בום שוב פעם אותה התקלה, שוב פעם פיוז נשרף.

מה יכול לגרום לפיוז להישרף כל פעם מחדש?

תיאורטית, אם אני אשים פיוז עם ערכים גדולים יותר ( הערך המקורי שלו הוא 20A). על מה זה יכול להשפיע?

תודה.

פורסם

זה אומר שאותו צרכן שמוגן על ידי הפיוז צורך זרם גבוה ממה שהוא צריך לצרוך.

למשל מנוע חלון שקשה לו להסתובב עקב מנגנון שהולך קשה.

צריך לופל בצרכן ולוודא שמתפקד תקין.

אם תרכיב פיוז בערך גבוה יותר, הפיוז לא ישרף. הצרכן או המעגל שלו ישרפו.

פורסם
זה אומר שאותו צרכן שמוגן על ידי הפיוז צורך זרם גבוה ממה שהוא צריך לצרוך.

למשל מנוע חלון שקשה לו להסתובב עקב מנגנון שהולך קשה.

צריך לופל בצרכן ולוודא שמתפקד תקין.

אם תרכיב פיוז בערך גבוה יותר, הפיוז לא ישרף. הצרכן או המעגל שלו ישרפו.

לצורך העניין הפיוז קשור איך שהוא לחיישן חמצן.. , VOLVO.

אז אתה חושב שלכאורה החיישן צורך יותר מידי זרם , ובגלל זה הפיוז שלו נשרף?

בדקתי והפיוז קשור רק לחיישן עצמו, ולא נראה לי שקשור למעגל נוסף.

פורסם

שווה לבחון, בדוק את הצמה מהחיישן לכיוון המנוע, וודא שאין קטעים חרוכים בגלל מגע באגזוז או אולי שיפשוף עמוק בפינה חדה שחשף את חוטים. להתקין נתיך בעל ערך גבוה יכול להביא לנזקים מיותרים, השיטה היחידה היא לאתר ולתקן את התקלה.

פורסם

אולי יש אופציה נוספת. יכול להיות שפרק הזמן שחולף מתחילת נסיעה עד שריפת הנתיך זה הזמן שרכיב החימום בחיישן מגיע לקטע של גרימת קצר. הייתי שוקל החלפת חיישן ולו רק לנסיון כצעד קל לאיתור מיקום התקלה

• תוכן חדש...