Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו 120 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כזו-2011 120 סוסים.

רכב זריז ונחמד,קופצני בעל מתלים קשים-לא מתאים לכל אחד.

לא מתאים למשפחה,מקסימום 2 אנשים בנוחות סבירה.

המושב האחורי סמלי.

אם יש לך שאלות ספציפיות-בכיף.

סלע

פורסם

מחשבה שלי- אם אתה לא הולך על הדגמים היותר ספורטיביים (135, 155, 170תלתן) אל תכנס לסרט הזה.

אמנם הרכב לא יקר לתחזוקה, לא זללן, אבל אולי בשביל רכב שרק נראה טוב עדיף כבר לחפש אופציה אחרת.

אני לא מבין למה שמישהו ירכוש את הדגם עם ה120 כ'ס.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

גם הדגם עם ה155 סוסים לא כזה מכונת ביצועים מטורפת. נותן תאוצה כיפית ועקיפות מהנות במיוחד. הגה חביב אבל קצת קשה מדי במוד ספורט.

סה"כ זה אוטו קופצני, יפה (אם אתה אוהב את הלוק העכברי), חביב לנהג, ודל מאוד באבזור.

לא מסכים שהמושב האחורי סמלי, מסיע שם אנשים באופן קבוע ואם תנוחת הנהיגה שלך היא לא שלושה קילומטר מההגה אז מי שמאחורייך יסתדר מעולה. מה שכן, כמו בכל אוטו בעל שתי דלתות קשה להיכנס אחורה.

מה שכן, במחיר שלו אין הרבה מאוד רכבים עם פאסון ספורט, זה פלוס מינוס המיטו, קופר אס בשנתון יותר נמוך או אבארת' פונטו אם אתה מצליח לדוג אחת. אפשר לרדת בשנתונים ולמצוא רכבים יותר מעניינים כמו קופרות, מיאטות ואולי במוו סדרה 1, אבל אתה נכנס קצת יותר להרפתקה, למרות שלא בצורה משמעותית יותר רצינית מאשר עם מיטו מ2009.

פורסם

הבעיה של ה-120 טמונה בתיבת ההילוכים הידנית (5 היל') שאינה מוצלחת (בלשון המעטה).

אם כבר מיטו - הייתי מחפש 155. שווה את האקסטרה השקעה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שהיא די מחורבנת לתפעול - לא מדוייקת בעליל, מעורפלת ומציקה. זאת התיבה היחידה ש"רבתי" איתה במהלך כל הנהיגה.

המחסור בהילוך רחוק להמטריד אותי במיטו 120 (גם ב-500 שלי יש רק 5 היל')..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...