Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למיקרוגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקרוגל הנוכחי כבר שרד 10 שנים, עדיין עובד מעולה הבעיה שהפלסטיקה של הדלת כבר מתפוררת ועכשיו אפשר לסגור את הדלת שלו רק בטריקה (וזה אחרי שעשיתי איזה קומבינה שתחזיק את הלשוניות שלה).

מיקרוגל שארפ דרך אגב, 1200W עם 32~ ליטר.

אני מחפש מיקרוגל חדש, שיהיה די עוצמתי (לפחות כמו הנ''ל), עם נפח של לפחות 30 ליטר (אם אפשר קצת יותר) והכי חשוב שיהיה אמין וחזק .. האחרון לא עשה בעיות כלשהן, אבל כל עניין הפלסטיקה הזולה הזאת של הדלת (בלעדיה אי אפשר להפעיל את המיקרוגל) די מביאה אותי לחפש דגם אחר.

לא נראה לי שגריל הכרחי, בשביל זה יש תנור (גם אותו אני צריך בהזדמנות להחליף).

יש המלצות מניסיונכם?

מה מחיר של מיקרוגל נורמלי בימינו?

פורסם

נדמה לי שמדובר במוצר שבדרך כלל נושא מותג מדבקה, ואלה מתחלפות כל כמה שבועות. לך לחנות החשמל החביבה עליך וקנה מה שעולה בחכתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונה מה שיש בשופרסל במבצע. יותר זול מאבי סופר. יותר זול ממה שיש בזאפ.

תבדוק שהנפח הפנימי והגודל החיצוני מתאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני קניתי קופר באיקאה

סוף סופי סופני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי כזה של סמסונג. יש לו מגנטרון, צלחת מסתובבת ואור בפנים.

יש לו גם גריל מאיזושהי סיבה, וציפוי קרמי עם 10 שנים אחריות.

נקנה מהסיבה שהמיקרוגל הקודם התחיל להחליד (חוץ מזה תקין לחלוטין).

עלה 800 שקל מתצוגה בביג אלקטריק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם כל הכבוד לעוף טופיק, אנחנו עדיין לא פורום נשק, לנעול במידיי!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהולנד אל תשאל אם יש בחדר מיקרוגל. שאל אם יש מגנטרון (לפני מספר שנים התקשרתי לכפר נופש כדי לברר איזה ציוד יש, והנציגה נידבה את המידע - sorry, no magnetron. לקח לי איזה 3 שניות לתפוס למה כוונתה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם קניתי קופר מאיקאה.

האמת? חרא של מיקרו. לוקח לו איזה 7 דק׳ להכין פופקורן.

לך לאיזו חנות מוצרי חשמל, תבחר לך אחד ותתחדש

פורסם

הנפח של מיקרוגל הוא די מטעה. כשמודדים את קוטר הצלחת המסתובבת וגובה התא מתברר לפעמים שלמרות הנפחים הרשמיים, מיקרוגל שיש לו נפח מוצהר גדול הוא בעצם קטן יותר ממיקרוגל אחר שמוצהר כ"קטן".

לדעתי משך האחריות ומי נותן את האחריות חשובים , מאחר שכבר אין מכשירים שלא מתקלקלים. ראיתי גם תעודת אחריות של יבואן מסוים, שלאחר השנה הראשונה (המחויבת לפי חוק) אינה כוללת רשימה די ארוכה של תקלות אפשריות, ולא ברור אם נשאר משהו באחריות

קניתי "שארפ" שאמור להיות טוב יותר מאחרים, עם 5 שנים אחריות מליאה. כבר אחרי חודש, נעלם חלק מאחת הספרות בתצוגה של הזמן , אבל חוץ מזה המיקרו פועל טוב, ואני מתעצל לשלוח לתיקון.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...