Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטיישן סיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי רכב מהחברה קיה סטיישן סיד חדשה (2015) ,חושב לי נושא הנוחות והבטיחות.

מישהו יצא לו לסע ברכב לנסיעות ארוכות (שעה שעתיים)? האם הוא נוח?

האם הרכב אמין או שהוא בעייתי ?

תודה ,

אשמח לעזרתכם

יפתח

פורסם

נהגתי ברכב הזה חודש,

מגיע יחסית לרכבי מאובזר לא רע ( קרוז קונטטרול, מצלמת רוורס ועוד).

לא אהבתי שאין לו שעון חום מנוע,

ביונדאי I30CW יותר קל לקפל את הספסל האחורי אם זה משהוא אתה עושה הרבה,

אם זה דיזל אני מעדיף את הרנו מגאן אסטייט

פורסם

הי דור,

תודה על התשובה

בחודש שהשתמשת ברכב, האם יצא לך לעשות נסיעות ארוכות עם הרכב? האם הוא היה נוח?

פורסם

לי יש את הרכב, פעם בשבועיים עושה נסיעה של שעתיים (שעה לכל כיוון). מהירות ממוצעת 110-120.

בשנים האחרונות נהגתי ונוהג ב I30 שנת 2008, פוקוס 2011, וקיה סראטו 2009.

מדובר ברכב נוח, אפילו מאוד. בהתחלה הרגשתי כאילו המתלים אפילו קצת רכים מדי, אבל היום אני חושב שהם מכוילים טוב מאוד.

יש מרווח פנימי מספק וגם המושבים נוחים יחסית.

לגבי בטיחות, לשמחתי אין לי מושג. לגבי אמינות - אני בינתיים עם 4000 ק"מ ואין שום בעיה.

יש לי גם קיה סראטו 2009 שמפגינה אמינות למופת - 0 תקלות.

אתה יכול לקרוא את הסקירה הראשונית שלי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557877-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-LX&highlight=%D7%A7%D7%99%D7%94+%D7%A1%D7%99%D7%93

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הנוחות שם גבוהה מאוד גם אם לא אמורה להיות הכי טובה בקטגוריה שלה (נסעתי תקופה מאוד קצרה).

מה שטוב בה זו האמינות ותא המטען הגדול מאוד, הרי בדיוק בשביל זה יש סטיישן וגם צריכת דלק לא רעה בכלל מהגדולות שמקבילות לה.

פורסם

יצא לי לנהוג בדגם ובעוד כמה מתחרות. והמסקנות הם שבעיר המכונית מרגישה מעט נוקשה. לא משהו מטריד אבל רוב במתחרות נוחות יותר. בבינעירוני נניח מ-65 ומעלה היא כבר מציעה נוחות טובה הרבה יותר. עדיין יש טובות יותר אבל הרשימה כאן קטנה יותר.

באופן כללי הסיד "ליסינג" מאובזרת טוב והדגם נחשב אמין.

פורסם

הדרך היחידה בשבילך לדעת אם הרכב מרגיש לך נוח או לא זה ע"י נסיעת מבחן. הצעה שלי? תקבע נסיעת מבחן אצל סוכנות קיה שקרובה אליך, ותנסה את הרכב. לי לא יצא להיות ב2015 אבל כן נסעתי על 2013 וזאת הייתה חוית נסיעה מאד נעימה, כך שאני מניח שזה רק השתפר מאז.

פורסם

כמו שכתב כאן נדב לפניי, כדי לדעת אם הרכב נוח כדאי לבדוק זאת בעצמך. לי בכל אופן יצא לנסוע איתו לאילת, הנוחות הייתה טובה והנסיעה בסה"כ עברה בנעימים (עד כמה שאפשר לקרוא לכביש הערבה נעים).

• תוכן חדש...