Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגדול כן

אנחנו נסענו עם ילדה בת חצי שנה ל 4 ימים בכרתים, שזה בדיוק כמו לרדת לאילת, חוץ מעניין הטיסה.

בגיל הזה הם עדיין ישנים 3 פעמים במשך היום, פחות פעילים ויותר רגועים, כך שאפשר להעביר טיסה של 3-4 שעות בקלות יחסית.

הבת שלי נרדמה 5 דקות אחרי ההמראה והתעוררה בנחיתה, טיסה של שעה וחצי. אם הילד יונק, מומלץ לחבר אותו לאמא בזמן הנחיתה כדי להקל על הלחץ באוזן.

כמובן שתלוי באיזה חו״ל מדובר (בטן גב או טיול עירוני), משך הטיסה ומשך הטיול. אם נערכים נכון, אפשר בכיף גם לנסוע לחמישה ימים לברלין או פריז, ואפילו מבלי לוותר על סיבובי ערב. מרדימים את הקטן בעגלה וחצי שעה אחרי אפשר לצאת לטייל קצת.

בגדול, כל יעד שהוא עד 4 שעות (אירופה , בקיצור) ל4-5 ימים יכול להתאים.

חשוב!! לדאוג לכיסא במונית לשדה, במידה ולוקחים מונית (אפשר להתארגן עם נהג , להשאיר לו את הסלקל ולקבוע איתו איסוף בחזרה) ולכיסא בארץ היעד, או נסיעה ברכבת מהשדה לעיר.

אם מדובר בדיל מאורגן, אפשר לחפש דילים עם שאטלים מהשדה.

עוד המלצה- לקחת מנשא, בדגש על ההתנהלות בשדה התעופה.

אם תרצה טיפים נוספים, פה או בפרטי- בכיף.

תהנו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם אתה לוקח את סבא וסבתא איתך כבייביסיטר, אחרת מדובר בעונש.

אתה מוגבל בזמנים, במקומות בילוי (פאבים וכו'), אין בטן גב כשצריך לטפל בתינוק.

תשאיר אצל סבא/סבתא, וצא לבלות.

מניסיון קשה מאוד לשכנע את האישה לצאת לאנשהו (4-5 ימים על אחת כמה וכמה) בלי התינוק, אבל זה משהו שמגיע להורים אחרי החודשים האינטנסיביים הראשונים ובטח ובטח לאם הטרייה.

כשוחד תגיד לה שהתינוק יישאר אצל ההורים שלה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אמנם שלי בן חודשיים וחצי,אבל כיוון שחופשה רוצים להנות,עם תינוק זה בלתי אפשרי,צריך להאכיל בזמנים קבועים,לפעמים הם לא רגועים,גזים,תיתולים,אתה רוצה לנוח בחופשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הגדולה שלי לקחנו לחו"ל כשהיא היתה ב 11 חודשים. טיילנו בברצלונה עם עגלה, ובסביבה עם רכב שכור.

כשהיא היתה בת שנה ו 10 חודשים היינו יחד באמסטרדם. שני הטיולים היו מדהימים.

את הבן לקחנו לאיטליה כשהוא היה בן 5 חודשים (ואחותו בת 4) והיה סיוט. הוא פשוט היה קטן מדי.

לטעמי - קטן מדי כרגע.

חשוב להבין שזו כבר לא החופשה שלכם, ויש עוד נשמה טהורה שיש לה צרכים וצריך להתחשב בה. מה שיכולתם לעשות כשהייתם בלי ילדים - כבר לא רלוונטי.

רוצים חופשה רומנטית - תשאירו אותו אצל סבא/סבתא וצאו לשלושה ימים לבד.

אם חו"ל, ואם איתו, קחו מלון בעיר נעימה לטייל, קחו עגלה ותתחילו לחרוש ברגל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באחת הפעמים שהיינו בתאילנד הבן הגדול היה בערך בן קצת פחות מחצי שנה, אשכר אם אומר שלא נהננו בחופשה.

היה איתנו בבריכה, היה איתנו בים, היה איתנו במסאז’ים, יצא איתנו למסעדות ואפילו לדרינקים- הוא פשוט ישן או שיחק באמבטיה של העגלה או שנכנס איתנו לבריכה\ים.

הילד לא סבל ואנחנו נהננו מאחלה חופשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני היתי עם הבן שלי שהיה בן פחות משנה בהפלגה והיה סבבה לגמרי. שנה וחצי אחרי היתי גם בהפלגה רק תינוק נוסף וזה היה קשה.

כל עוד ילד יושב בעגלה זה סביר. ברגע שילד\ה מתחיל\ה ללכת זה קשה . הם מתעיפים מהר ואז אתה צריך לסחוב אותם עליך.

למה לנו הגברים יותר קל להשאיר את התינוקות אצל הסבתות ולנשים יותר קשה?

פורסם

עד גיל 4 תמיד השארנו אצת ההורים שלי,

לדעתי זה סתם לטלטל לתינוק שלא מבין עדיין כלום,

והחופשה תהפך לנטל גדול.

מגיע לכם להינות מחופשה ולאגור כוחות וגם ככה לשמור ולטפח זוגיות,

זה לא קל לגדל תינוק וגה מגיע לכם אבל,

הזמן עובר מהר ויהיה לכם עוד המון טיולים יחד עם הילדים.

פורסם

אני מסכים עם יוסי, בגיל קטן הם לא יזכרו כלום גם ככה.

אחותי טסה לראשונה בגיל 3 וחצי (כשאני הייתי בן 7 וחצי טסתי גם כן בפעם הראשונה), היא לא זוכרת כלום מהטיול הזה, גם מהטיול שטסנו שנה לאחר מכן היא לא זוכרת כלום.

אני דווקא כן זוכר את זה, כנראה שעדיף לטוס בגיל 4-5 שנים לפחות, זה סיוט עבורכם להסתובב עם עגלה ועם כל הציוד הנדרש כשהוא תינוק. גם בטיסה זה סיוט אם הוא מתחיל לבכות ולא רוצה לישון, ואתם גורמים לכולם מסביבכם לסבול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ואם כן אז לאן מומלץ?

(מנסיון בלבד!)

אני ממליץ על הפלאזה בניו יורק, הרויאל סוויט.

http://www.theplazany.com/hotel/royal-plaza-suite/

לא משאיר תינוק בגיל הזה עם אנשים זרים.

וכן, בשבילו סבא-סבתא זה אנשים זרים. ההשלכות של זה לגמרי לא ברורות, אבל מה שכן ברור שלחוויות בגיל הזה יש השפעה מכרעת על התפתחות האישיות. בגיל הזה יש להשאיר אותו עם המטפלים הקבועים שלו.

עד גיל חצי שנה-שמונה חדשים הסתובבתי עם התינוקת בכל מזקום. זה לא מתאים עם כל תינוק (יש בכיינים יותר ורגועים פחות), אבל לי זה הצליח, גם בחו"ל בגיל חצי שנה. צריך להיות מאורגן, זה הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אנחנו בדיוק באותה התלבטות, מאוד בא לשנינו לטוס לשוויץ בסוכות הקרוב, הקטנה תהיה בגיל תשעה חודשים. להשאיר אותה בארץ לא בא בחשבון (שנינו לא רוצים להשאיר אותה).

בקשר לנסיעה ביחד איתה, ממה שאני קורא פה וכמו בכל מה שקשור להורות, זו החלטה ספציפית לכל זוג. יש כאלה שמסתדרים ויש כאלה שלא.

מקסימום ניסע לטבריה, יער שוויץ ממש קרוב :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גיל 4 עד 6 חודשים זה ממש לא בעיה שטסים לחו"ל.

אנחנו היינו בלונדון עם הבת הגדולה שלי שהיתה בת חצי שנה

ולא היתה בעיה מיוחדת. זה גיל נוח כי הם רוב הזמן בעגלה

או על הידיים, ולא צריך לרדוף אחריהם, ואין להם רצונות

מיוחדים מעבר לבקבוק, עוגיה או איזו שטות דומה.

• תוכן חדש...