Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי ה1000 סמ״ק החדשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנועי 1000 של יימיינו זה המנוע 1000 של פורד עם 125 כ"ס.

יונדאי I10 בשביל הכרמל ייצטרכו לדחוף אותך בעליות.

אני מנסה לחשוב איזה מכונית קטנה יותר חלשה מהיונדאי ואני לא מוצא.

ליונדאי יש 66 כ"ס, דאצ'יה\רנו 0.9 עם 90, פיאט 0.9 עם 105.

בקיצור תספור סוסים שיעלו אותך לכרמל

אייל

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לנסוע אם I10 בחיפה,דרך פרויד, גשר הגיברים, אוניברסיטה הרכב לא מיועד לעיר הזאות פשוט סיוט, ואם מדלקים מזגן אז זה ממש בעיה.

לא ממליץ בכלל.

פורסם
יצא לי לנסוע אם I10 בחיפה,דרך פרויד, גשר הגיברים, אוניברסיטה הרכב לא מיועד לעיר הזאות פשוט סיוט, ואם מדלקים מזגן אז זה ממש בעיה.

לא ממליץ בכלל.

תוכל לספר יותר לעומק למה אתה חושב שהוא לא מיועד לעיר הזאת? מה היו הציפיות שלך מהרכב ומה קרה בפועל?

תודה!

פורסם

שוב פעם סיפורי "לא סוחב את הקסטל"?

עוד שורה לשרשור המיתוסים?

אפשר לחשוב שהוא לוקח את ה-I10 ל-pikes peak.

אם לאוטו קשה אז מורידים הילוך ונוסעים לאט יותר. במקרה הגרוע ביותר עושים את דרך פרויד ב-20 שניות יותר.

לגבי אמינות, כל מקרה לגופו -- לא חסרים מנועי V8 מהוללים וגדולים ששפכו לאגר בטרם עת (בעיקר כאלו שהגיעו מהאי הבריטי בימים עברו) וגם לא חסרים מנועים קטנים וחלושים שיצא להם מוניטין אמינות מרשים.

פורסם (נערך)
תוכל לספר יותר לעומק למה אתה חושב שהוא לא מיועד לעיר הזאת? מה היו הציפיות שלך מהרכב ומה קרה בפועל?

תודה!

חבר, נראה לי שאתה מחפש למה המנוע לא מספיק. אם זה הראש שלך אתה תתאכזב ממנו, כי באמת לא מדובר במנוע חזק (למרות שלדעתי הוא מספיק מעל ומעבר ואני עוקף בקלות את רוב המכוניות גם בעליות, והמזגן אצלי דולק קבוע. כנראה שהמגיבים לפני מצפים להאצה של קורבט מהמנוע הצנוע הזה).

קנה מנוע 1200 ושלום על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

בגדול, הקונספירציה שלי אומרת שהרכבים ב60 אלף שקל הם לא הכי עמידים ולא יחזיקו יותר מדי שנים. וזה בסדר כי סה'כ הרכב עולה 60 אלף שקל.

לכן, הבלאי של המנועים הרגישים האלה הוא מאוד גבוהה מטבעו. לקחת רכב כזה ולהעביד אותו קשה - זה פשוט לא זה.

נסה אופציה אחרת, אולי יד2, רכב קצת יותר גדול שייתן לך מענה למתווה הגאוגרפי שלך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

איני מסכים,אתה יכול לראות רכבים כמו הפנדה שמשווקת החל מ2004 למשל,הפיגו 107 גם כמה שנים כבר,אין סיבה שלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק שלפנדה יש מנוע קצת יותר חזק מהi10 וכך גם ל108 החדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בסדר,יש לך את ה107 ואלטו ששורדות מאוד יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי בעבודה יש אלטואים אוטומטיים שגמעו מאות אלפי ק"מ, יחסית אמינים, אבל כולם אומרים שהרכב הזה לא נעים לנסיעות ארוכות וקשה לו בעליות, יצא לי גם לנהוג ובהחלט לא משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בגדול, הקונספירציה שלי אומרת שהרכבים ב60 אלף שקל הם לא הכי עמידים ולא יחזיקו יותר מדי שנים. וזה בסדר כי סה'כ הרכב עולה 60 אלף שקל.

לכן, הבלאי של המנועים הרגישים האלה הוא מאוד גבוהה מטבעו. לקחת רכב כזה ולהעביד אותו קשה - זה פשוט לא זה.

נסה אופציה אחרת, אולי יד2, רכב קצת יותר גדול שייתן לך מענה למתווה הגאוגרפי שלך.

המנוע הזה קיים כבר מספר שנים בקיה פיקנטו ולא שמענו על בעיות מיוחדות.

אם אינני טועה, לפנדות היותר ישנות יש מנוע עם 60 כ"ס. בכל מקרה, יצא לי לנהוג על סיאט מיי, על 75 (!) סוסיה, ולא הרגשתי הבדל בסחיבה בעליות.

איך אומרים אצלנו בחיפה?, הוא לא יעלה את פרויד :lol:

על זה ספציפית כל הדיון... ועליתי עם הרכב שלי את פרויד מספיק פעמים בלי בעיה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני עולה עליות עם הקליאו שלי, ובקיץ עם מזגן זה לא וואו, והיא יותר חזקה מהi10 ותאוצתה מהירה יותר, לדעתי למי שרוצה לנסוע בקצב יותר רציני כדאי לחשוב על משהו כמו 108 או רכבי סופר מיני כמו קליאו 0.9T/פאביה TSI וכו'.

פורסם

חיפה זאת עיר מסריחה ולנסוע בה עם כל רכב זה סיוט, אז נא להתעלם ממה שהציגו פה, ה-I10 זה אחלה של רכב ואני ממש נהנה לנסוע בו, לקחת לתשומת לב שכמו כל רכב ידני הוא ידרוש קצת יותר מאמץ בעיר הפקוקה, אבל זה רחוק מסיוט, יותר עד כמה אותו נהג אוהב הילוכים או מתפעל אותם, לי ברוב רובם של הפעמים אני חווה הנאה ולא אחליף הילוכים באוטומט ברוב המצבים.

פורסם

חיפה זאת עיר באמת מסריחה, אבל לא בגלל הכבישים, שחלקם די סבבה.

וממש לא סיוט לנסוע פה עם רכב - אני מאד נהנה מהסיבובים.

לגבי הI10, יש לי הצעה - בAVIS(וכנראה בעוד כמה סוכנויות) אפשר להשכיר ב120 ש"ח ליממה פיקנטו 1000 ידנית, אז אם לא תצליח לארגן נסיעת מבחן (ליותר מחצי שעה), למה שלא תשכיר פיקנטו כזאת ותבין מול מה אתה עומד? (בעליה של כביש הגיבורים היא לא עברה את ה110 אצלי למשל, אבל כל עוד מבינים שהמנוע קטן וצריך לגזגז אותו קצת, לא רואה בעייה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...