Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש רכב שאני שוקל לרכוש, הרכב מסוג הונדה סיויק 2012, הרכב עבר כ25,000. על פניו נשמע חדש.

הרכב עלה לכביש ביולי 2012, ובנובמבר 2013 גמע 10,500 ק"מ ונכנס לטיפול. (לאחר שנה וארבע חודשים)

כיום הרכב עומד על 25,000 ק"מ ומאז הטיפול הראשון לא טופל!!! עבר כבר שנה וחצי מאז הטיפול הראשון, עד כמה שאני יודע המרווח טיפולים של היצרן הוא 15,000 או שנה, הקודם מבין השתיים.

הרכב נוסע בעיקר בעיר.

מה דעתכם? כדאי ללכת על זה? מה ההשלכות שיכולות להיות בעתיד אם בכלל?

אחד החברים בפורום שהתייעצתי איתו אמר שעל פניו, זה לא ממש נורא, אשמח לעוד דעות

עריכה אחרונה על ידי nilev
פורסם

השמן לא מאבד מצמיגותו? לא יהיו בעיות של אכילת שמן אולי בעתיד? אני שואל כי המנוע דיי חדש, וכך התחיל את חייו בטיפולים שהם בידיוק בזמן

פורסם

אמנם יש "התיישנות" של שמן מנוע עקב התחממות וספיחת לחות אבל עדיין לא מדובר על גבינה לבנה.

כפי שאומרים לך כולם, בתנאים שתיארת אין כל בעיה. בצע טיפול והחלף שמן ופילטר מיד לאחר הרכישה.

פורסם

אם חוץ מזה הרכב במצב מצויין, אין בעיה לקנות.

איחור כזה לא קריטי ולא יהיו תופעות שליליות כלשהן בגללו.

• תוכן חדש...