Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות לאחר שהרכב עבר לרשות חברת הביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

רכב לאחר תאונה הונח כיומיים לאחריה במוסך על פי הנחית סוכן הביטוח.

הרכב הוכרז כאובדן להלכה ועבר לרשות חברת הביטוח.

האם מותר לחברת הביטוח למכור את הרכב וכיוצא בכך לאפשר לפלוני להשתמש ולנהוג ברכב בטרם נעשתה העברת בעלות מסודרת (גיליתי זאת כשקיבלתי הודעת תשלום מכביש 6 בגין נסיעות בתאריכים בהם הרכב כבר לא ברשותי אך עדיין רשום על שמי)

האם זה תקין ? מותר ? חוקי?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רשום כלקוח. אני נוסע מזדמן. הודעת התשלום אמורה להגיע כפי הרשום במשרד הרישוי. אבל השאלה שלי היתה לא בהכרח נקודתית לעניין כביש 6 אלא בכללי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר (ויש לי עדיין את המסמכים :-)) שלפני 12 שנה שכשאחד הרכבים שלי הוכרז אובדן להלכה קיבלתי מהביטוח הוראה לבצע העברת בעלות למגרש שקנה את הרכב (במקרה שלי זה היה "המאגר").

קיבלתי מהמאגר טופס יפוי כוח והלכתי בעצמי לבצע העברת בעלות בדואר.

מישהו התרשל אצלך בחברת הביטוח תפנה אליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...