Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מתכנן להדפיס עבורי שלט חוצות , אני צריך את עזרת אחד מחברי הפורום לשם עיצוב השלט בעזרת תוכנת גרפיקה שתומכת בוקטוריים .

התכנון הוא כיתוב על השלט ותמונה של הזוג , חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה , באם מישהו יכול/מעוניין/רוצה לעזור ניתן לפנות לנייד : 052-3273731 ,תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תוכנה שתומכת בעיצוב ווקטורי היא אילוסטרייטור של פוטושופ, שם בעיקר תמצא מעצבי וקטורים.

קח בחשבון שתמונה שצולמה במצלמה לא יכולה להיות קובץ ווקטורי (למיטב ידיעתי) ולכן תצטרך למצלמה רצינית מאוד עם המון המון המון מגהפיקסלים (ניקון D800/800E/810 או קאנון 5Ds/5Dsr, שלא לדבר על מצלמות מדיום פורמט, שמתאימות למשימה הזאת יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התשובה , האם מצלמה מדגם 750D תספיק לשם צילום התמונה והגדלתה לגודל הנדרש ?. האם יש מישהו מחברי הפורום שיהיה מוכן לעזור בנושא , מחר אני מצטלם . האם יש אפשרות במצלמה זאת לכוון את המגה פיקסל או שזה אוטומטי ?.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

זה אוטומטי. וקשה לי מאוד להאמין שתוכל להגדיל תמונה של 750D (קאנון? לא לבלבל עם D750 של ניקון) לכזה גודל בלי איבוד משמעותי של איכות התמונה.

עריכה: בדקתי עכשיו, וכמות המגהפיקסלים של השתיים זהה (24 נקודה משהו). הגודל ה"אמיתי" שמתקבל מהכמות הזו הוא 50*30 ס"מ. אם אתם רוצים להגדיל את התמונות ל-2*5 מטר, משמע להגדיל את התמונות ב-670%, וזה הרבה מאוד.

קח בחשבון גם שהיחס של השלט לא זהה לזה של התמונה שתקבל מהמצלמה (שנותנת 2*3) כך שתצטרכו או לגזור את התמונה או להשאיר חלק מהשלט בצבע אחיד (אני מניח שלמתוח את התמונה זה לא בדיוק אופציה).

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

כן. "עיצוב ווקטורי" הוא לא תמונה, הוא נוסחה שהתוכנה מפרשת לכדי תמונה. לכן אין משמעות לגודל של ה"תמונה" ואפשר להגדיל אותה אפקטיבית עד אין סוף בלי לפגוע בתמונה.

תמונה שצילמת עם מצלמה (בפורמט JPG או NEF/DNG/עוד כל מיני פורטמים של raw) היא אוסף של פיקסלים וברגע שאתה מגדיל אותה התוכנה צריכה "לנחש" מה לעשות עם הפיקסלים שנוצרים לה פתאום אז היא צובעת אותם בצבעים שהכי מתאימים מבחינת הסביבה, זה כמובן הורס את האיכות כי כל הפיקסלים ה"חדשים" הומצאו כביבול ולא הגיעו מהמצלמה.

אני אישית לא מכיר תוכנה שיכולה להפוך תמונה לווקטור.

פורסם

ספייר, אתה יכול לפרט קצת קובץ תמונה וקטורי?איך זה יכול להיות? מה זה אומר, בעצם?

יש אפשרויות להגדיל את התמונה עם הפחתה מעטה יחסית באיכות, זה נקרא אינטרפולציה, ואין לי מושג מה זה אומר.

לגבי ההדפסה, מאיזה מרחק הולכים להסתכל על זה?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...