Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפיאסטה שלי חוגגת בקרוב 5 שנים על הכביש והיא תגיע לנסועה של 80K עד אז.

עלי לבצע טיפול גדול, שיכלול בוודאות: החלפת שמן+מסנן, נוזל בלמים, מסנן אוויר ומזגן ולפי הכתוב בספר הרכב גם רצועת תזמון (רשום להחליף כל 5 שנים או 120K). לגבי רפידות או צלחות ושאר הדברים הם כמובן יתגלו לאחר בדיקה במוסך.

לכן, אני מחפש מוסך מורשה אמין לביצוע הטיפול.

כרגע אני מטפל במורשה נעמה בחיפה. הם בסדר. אבל בגלל התקרבות הטיפול ארצה לקבל עוד המלצות לצורך קבלת הצעת מחיר נוספת.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ.

קיבלתי הצעת מחיר מהמוסך הנ"ל, לביצוע הטיפול שמוגדר טיפול 90K. מדובר על 2,500 ש"ח כולל מע"מ. לכל הפירוט החלקים למעלה במורשה יבואן.

לדברי הנציג במוסך, ביצעתי כבר ברכב טיפול 75K (שבמסגרתו הוחלף שמן מנוע+מסנן שמן בלבד) ולכן מדובר כרגע בטיפול 90K.

מדובר כמובן בחלקים מקוריים כולל קיט הטיימינג, מותחנים וכ"ו.

המחיר נשמע סביר לטיפול כזה?

עריכה אחרונה על ידי samg
×
×
  • תוכן חדש...