Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מידע לגבי התקלות הטכניות הנפוצות בדגמי דייהטסו החדשים יותר (משנת 2006).

כוונתי היא לדברים משמעותיים, שעלות התיקון שלהם היא באלפי שקלים (למשל בעיות במערכות של המנוע או הגיר)- לא בעיות קטנות יחסית.

אם ידוע לכם, אשמח לדעת בנוסף, אחרי כמה קילומטרים בממוצע הבעיות האלה מתחילות לקרות.

פורסם

לסיריון אין מחלות כרוניות ממש אני מכיר,תיקון יקר של אלפי שקלים יכול להיות שיפוץ גיר למשל,מדחס גם לא זול,אבל אי אפשר לנבא מתי שהם יתקלקלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון של שנתיים וחצי עם רכב כזה בעבר מאז שנרכש כחדש (פרטי), אצלי לא הייתה שום בעיה. בעיקרון, סיריון רכב אמין ולא סובל מבעיות כרוניות! חובה לשים נוזל קירור ולא מי ברז (מה שנכון לכל המכוניות בעצם, רק מנועי דייהטסו מעט יותר רגישים למי ברז ומשאבת המנוע גם כן) דבר יקר שעלול להתקלקל הוא הגה הכוח. ועוד משהו, תושבות מנוע וגיר שחייבים להשתמש במקוריות.

כמובן שלא ניתן להתנבא לגבי אורך חיי הגיר האוטומטי אם כי הגירים של דייהטסו נוטים לחיות הרבה מאד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...