Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המשיבים

מצאתח איך להעביר תחנות קבועות מההגה, צריך להגדיר ב-SET UP

לגבי ההגה שמרגיש מנותק, עשיתי נסיעצ מבחן והרגשתי את זה אבל בין כל האפשרויות שהיו לי (מליסינג) זה היה הכי טוב למרות הנושא הזה.

זה לא שההגה לא מגיב טוב, פשוט במהירות גבוהה הרכב לא שומר על קו ישר למרות תיקונים קלין שאני עושה בהגה, וזה מרגיש כאלו צריך כל הזמן לתקן את מצב ההגה (ברמה של מילימטר), שוב רק במהירות גבוהה.

מעבר לזה הרכב מפנק ברמות, סחיבה ומוממנט שלא נתקלי בשום רכב אחר

פורסם

השאלה היא לא איך משפרים אלה למה שמו הגבלה, הרי הגיר הזה גם ככה מתפרק מהר.

לפותח השרשור תתחדש. אין ספק שבליסניג האוקטביה הזו היא בחירה מעולה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
תודה לכל המשיבים

מצאתח איך להעביר תחנות קבועות מההגה, צריך להגדיר ב-SET UP

לגבי ההגה שמרגיש מנותק, עשיתי נסיעצ מבחן והרגשתי את זה אבל בין כל האפשרויות שהיו לי (מליסינג) זה היה הכי טוב למרות הנושא הזה.

זה לא שההגה לא מגיב טוב, פשוט במהירות גבוהה הרכב לא שומר על קו ישר למרות תיקונים קלין שאני עושה בהגה, וזה מרגיש כאלו צריך כל הזמן לתקן את מצב ההגה (ברמה של מילימטר), שוב רק במהירות גבוהה.

אולי צריך לעשות כיוון פרונט או איזון גלגלים

פורסם

עוד משהו מוזר ברכב שהרגשתי רק בפקק האחרון, דוושת הגז נמוכה ב-2-3 ס"מ מדוושת הבלם, זה גורם לכך שכל פעם שצריך לבלום צריך להרים את כל הרגל ולא רק להזיז את כף הרגל, מישהו נתקל בתופעה הזו?

פורסם
בהחלט יכול להיות שהורדת לחץ בצמיגים תעזור אבל תקפיד לא לרדת מתחת ללחץ שהוגדר ע"י היצרן, כי זה יכול לגרום לבלאי מואץ של הצמיגים.

{בנוסף גם צריכת דלק מיותרת, ואולי גם הגה קצת כבד יותר בחנייה}

פורסם
עוד משהו מוזר ברכב שהרגשתי רק בפקק האחרון, דוושת הגז נמוכה ב-2-3 ס"מ מדוושת הבלם, זה גורם לכך שכל פעם שצריך לבלום צריך להרים את כל הרגל ולא רק להזיז את כף הרגל, מישהו נתקל בתופעה הזו?

אכן. זה קצת פחות נוח בפקקים, וגורם לי לבחור תנוחת נהיגה נמוכה וטיפה רחוקה יותר, אחרת בפקקים נגמרת לי הרגל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אכן. זה קצת פחות נוח בפקקים, וגורם לי לבחור תנוחת נהיגה נמוכה וטיפה רחוקה יותר, אחרת בפקקים נגמרת לי הרגל.

מישהו יודע איפה אפשר להגביה את הדוושה או להתקין דוושת ספורט על הדוושה הרגילה?

פורסם (נערך)

עניין הדוושות מכוון, לכאורה כדי שיהיה קשה יותר להבלבל בין הדוושות.

כנראה שאין דרך פשוטה לסדר את גובה הדוושות, אתה יכול לשאול את היבואן בעניין.

היום היצרנים מתכננים את הדוושות לקרוס בזמן תאונה על מנת לצמצם את הפגיעה בכפות הרגליים של הנהג. שים לב ששינויים ותוספות עלולות לפגוע בבטיחות.

ק-צ-ת נסחפת.... אבל האמת התופעה הזאת מאפיינת הרבה אנשים שרושמים ביקורות על המכונית החדשה שלהם וגולשים לסופרלטיבים.

להלן סולם פרופורציות שמבוסס על הניסיון המוטורי (המאוד מאוד צנוע) שלי --

יש לנו בבית מוגדשת קטנה ונחמדה (1.4 ליטר, 200 ניוטון/מטר) - הייתי מגדיר זאת "מומנט צנוע"

נהגתי על מרצדס עם מנוע 1.8 טורבו בעל 270 ניוטון/מטר - בואו נגדיר זאת "מומנט חביב"

525 ניוטון/מטר ברכב של פנסיונרים וסוכני מכירות אמריקאים - זה כבר "מומנט מספק" ועל סף "מומנט גיבור".

דטריוט דיזל V8 מוגדש בנפח >תשעה ליטרים ו-1700 ניוטון/מטר מומנט. זאת כבר סחיבה ומומנט ראויים שלא נתקלים בה כל יום ועל זה כבר אפשר לרשום משהו בסגנון "טרם נתקלתי באף רכב אחר כולל באוטובוס שלקח אותי אתמול לעבודה".

אבל לפחות זה עדיף על אלו שכותבים בביקורת "לא מרגישים וכבר מגיעים ל-100".

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
.

ק-צ-ת נסחפת....

דווקא לא.

אם הבחור היה רושם ״מומנט שלא קיים בשום רכב אחר״ אז בוודאי, אבל הוא רשם ״מומנט שלא נתקלתי בשום רכב אחר״ משמע מהנסיון האישי שלו.

שמע, אפילו ה1.2 מפתיעה אז אני יכול להבין אותו, כי ה1.8 מרשימה ביותר מהבחינה הזו.

מישהו פה כתב אתמול שהמאזדה 3 2.0 מדביקה לכיסא - זו הגזמה פראית אם אי פעם שמעתי אחת...

פורסם

לפותח השירשור:

אתה יכול לקבוע עם יועץ שירות במוסך המרכזי,

יבדקו עבורך ויסבירו לך כל מה שאתה רוצה לשאול.

וזה אפילו בחינם..

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...