Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם וברכות למפעילי האתר

אני חדש בפורום אבל החודשים האחרונים קראתי חוות דעת רבות על רכבים רבים ובעיקר על אוקטביה (שבה בחרתי בסוף) והתרשמתי מאד מחוות הדעת באתר.

כמו שכתבתי, לאחר התלבטיות רבות בחרתי באוקטביה 1.8 אלגנס, הרכב מפואר מאד, נראה פרימיום ומרגיש כמו מכונית מנהלים קטנה, מנוע חזק וגמיש עם זמינות כח בכל סל"ד כמעט.

אבל יש כמה חסרנות קטנים:

1. רעשי רוח במהירויות גבוהות, הבנתי שזו בעיה מוכרת ברכב הזה וכב רכתבו על זה בשיששורים קודמים.

מישהו יודע איל אפשר להתגבר על הבעיה? (החלפת גומיות איטום או שימון הגומיות?

2. הגה מנותק ומרגיש קופצני, ההגה לא נוסח ביטחון מספיק, יש דרך לתגבר אותי במהירויות גבוהות?

3. איך אפשר להעביר תחנות (שנבחרו) מההגה? כרגע אני מעביר תחנות ע"י לחיצה במסך המולטימדיה על התחנות שבחרתי בזיכרון אבל זה לא נח בנהיגה מהירה.

4. הרכב מרגיש קופצני בכביש גלי במהירות גבוהה, לא יודע אם זה קשור ללחץ אויר בצמיגים.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

לגבי סעיף 4 אם יש לך חישוקי 17 - זה בא built-in.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט יכול להיות שהורדת לחץ בצמיגים תעזור אבל תקפיד לא לרדת מתחת ללחץ שהוגדר ע"י היצרן, כי זה יכול לגרום לבלאי מואץ של הצמיגים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

0. תתחדש. אחלה רכב (לנו יש כזה מבציר 2012). קשה לקרוא לרכב כזה מפואר או פרימיום. מאובזר - כן, מפואר - ממש לא (למרות שאיכותי). כנס לסופרב ותבין על מה אני מדבר (למרות שגם היא לא ממש פרימיום ועדיין הרבה יותר מפוארת)

1. מחלה גם בדגם הקודם. זה בדיוק מה שמבדיל כנראה בין רכב יוקרה לרכב משפחתי. הרכב רועש ואין הרבה מה לעשות

2. מחלה של הגהים חשמליים. בדוק לחץ בצמיגים. אצלינו ההגה הידראולי ומרגיש נהדר (יחסית)

3. אולי תיתן הצצה בספר הרכב שקיבלת? הוא מאד מפורט. לנו יש בחלק השמאלי חצים ימינה ושמאלה שמעבירים תחנות במצב רדיו (אבל לא יודע אם נשמר הסדר גם בדגם החדש)

4. גם אצלינו. שוב, בדוק לחצים לפני תחילת הנסיעה כדי לבדוק שאתה לא עם לחץ גבוה מידי (במיוחד בימים חמים אלה). האוקטביה בדר"כ מרגישה די קופצנית (אופי גרמני).

מקווה שתהנה מהרכב ושרק ישמור על אמינות גבוהה (מקווה שלא תיתקל בבעיות הידועות של הגיר)

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם
Nemesis, הכפתןרים בחלק השמאלי של ההגה מחליפים בין מצבי AUDIO , בין AM ל-FM אבל לא מעבירים תחנות

אתה בטוח שאתה לוחץ על הכפתורים הנכונים? הכפתור בצד מחליף את מקורות האודיו, הכפתורים הפנימיים יותר מחליפים תחנות במצב רדיו:

wheel.jpg

פורסם

תתחדש! על קצת תמונות של הרכב ומבפנים.

0. תתחדש. אחלה רכב (לנו יש כזה מבציר 2012). קשה לקרוא לרכב כזה מפואר או פרימיום. מאובזר - כן, מפואר - ממש לא (למרות שאיכותי). כנס לסופרב ותבין על מה אני מדבר (למרות שגם היא לא ממש פרימיום ועדיין הרבה יותר מפוארת)

1. מחלה גם בדגם הקודם. זה בדיוק מה שמבדיל כנראה בין רכב יוקרה לרכב משפחתי. הרכב רועש ואין הרבה מה לעשות

גם מול רכבים אחרים מאותו סגמנט...

2. מחלה של הגהים חשמליים. בדוק לחץ בצמיגים. אצלינו ההגה הידראולי ומרגיש נהדר (יחסית)

יש גם סבירים. בסופו של דבר, מקבלים דבר אחד (מנוע גיבור יחסית ואבזור) - ומוותרים במקום אחר.

3. אולי תיתן הצצה בספר הרכב שקיבלת? הוא מאד מפורט. לנו יש בחלק השמאלי חצים ימינה ושמאלה שמעבירים תחנות במצב רדיו (אבל לא יודע אם נשמר הסדר גם בדגם החדש)

4. גם אצלינו. שוב, בדוק לחצים לפני תחילת הנסיעה כדי לבדוק שאתה לא עם לחץ גבוה מידי (במיוחד בימים חמים אלה). האוקטביה בדר"כ מרגישה די קופצנית (אופי גרמני).

מקווה שתהנה מהרכב ושרק ישמור על אמינות גבוהה (מקווה שלא תיתקל בבעיות הידועות של הגיר)

לא ביצעת נסיעת מבחן לפני?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ההגה ברכב שלי חשמלי, מנותק וקל, אבל מדויק מאוד ואין לי שום בעיית ביטחון איתו.

והנה משהו שרשמתי אחרי שנהגתי ב-SLK200 עם הגה הידראולי

אני מקווה שלא יסקלו אותי על כך - אבל ההגה של הבראבו הרגיש לי טוב יותר עם פחות משקל אבל יותר דיוק.

כל מקרה לגופו.

חוץ מזה, תתחדש, רכב מצוין עם מנוע גיבור. סע בזהירות ותהנה מהדרך.

פורסם
תתחדש!

מישהו יכול להסביר איך לאוקטביה 1.4 ול1.8 יש מומנט זהה (25.5)?

האם זאת מגבלה של dsg7?

אכן כן, בדומה לפולו GTI החדשה - גם שם מגבלת מומנט בגרסת DSG, לעומת שום הגבלה בידנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה מדבר על כך שאין מגבלה מבחינת שיפור הרכב אבל לפי מה שאני מבין אין הבדל בנתוני ההספק/מומנט בין האוטומטית לידנית בפולו GTI.

זה נראה מאד מוזר שיש הבדל של 8 קגמ בין 1.2 ל 1.4 ושום הבדל בין 1.4 ל 1.8.

מסקרן אותי לדעת איך מרגישה אוקטביה 1.8 מול 1.4 כאשר נתון המומנט זהה.

במבחן הבא בדקה 29 בדקו את האוקטביה 1.4 על דיינו ויצא שם מעל 30 קגמ ו160 כ"ס. :|

פורסם
אתה מדבר על כך שאין מגבלה מבחינת שיפור הרכב אבל לפי מה שאני מבין אין הבדל בנתוני ההספק/מומנט בין האוטומטית לידנית בפולו GTI.

:|

תיקון טעות. הידנית מגיעה בלי המגבלה ועם 32 קג"מ מול 25.5 בDSG

• תוכן חדש...