Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלייקס - מבינים גם מבינים.

חבק המתכת נראה אסתטי ועמיד.

סרט הבידוד נראה מכוער וחאפרי אבל אין הכרח לכך שהחיישן ישתחרר ממנו - וגם אם כן, מה כבר ייקרה? רעידות בחישוק מחוסר איזון, רעש - ו... זהו בעצם.

אגב - אם מר נעים היה מבצע את האלתור עם אזיקון פלסטיק מאסיבי ואסתטי שאוחז היטב בחיישן - האם זה היה בסדר מבחינתך?

מבקש תשובה כנה.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובה כנה: זה היה בסדר לעמחה ישראל מבחינתי, לא ברכב שלי, באם לא היה לי הממון והזמן להזמין מאיביי הייתי מפרק את כל החיישנים ונוסע בלי.

למה בעצם אני 'כועס' על פתרון האיזולירבנד?

נעילה פיסית של אזיקון או בנד, לא תשתחרר מכח צנטרפוגלי שיופעל עליו, לא כאשר הוא מחזיק חיישן קליל של כמה עשרות גרמים.

איזולירבנד אינו נעול פיסית - אלא ע"י דבק. דבק וחום (והצמיגים מתחממים מאד) זה לא שילוב טוב, בטח לא כשמדובר על מחזורי חימום רבים, וכשמוסיפים לזה את הכוחות מנסיעה בנניח 150 קמ"ש - אני לא יודע להגיד שזה יחזיק.

ואתה אומר 'כולה מה יקרה' - אתה צודק. אבל, הנהג ההדיוט שישמע רעש מהגלגל כשהוא בדיוק באמצע הדרך מאילת וילחץ, או אפילו מקרה פחות דרמטי מזה - אבדן הזמן - לא שווה את ההפרש במחיר מחיישן מאיביי, שלא נדבר על כאב הראש הכרוך בכל הסיפור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
כלומר, אם נסכם את הדיון עד כה, אז רוב החברים מסכימים שאין מניעה טכנית להעביר את החיישן אל תוך הצמיג, בכפוף להתקנה נקיה שתחזיק מעמד.

מכאן שכל הביקורת שספג כאן מר נעים איננה על עצם העברת החיישן אל תוך הצמיג, אלא על השיטה בה הוא בחר, שיטה מכוערת ויזואלית שמעוררת חשש שהחיישן יתנתק ממקומו.

על זה כל המהומה.

צודק.

צורת האילתור (סרט ההדבקה), גורמת להרגשה הלא נעימה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

שלייקס - הדיון כולו התחיל בשל הסרטון שהעלה מר נעים אל הרשת ובשל תגובות חריפות של חלק מהחברים.

ברור לי שאם החיישן היה מתפרק מסרט הבידוד אז מר נעים היה מחפש שיטה הידוק אחרת, כי הרעיון של להעביר את החיישן אל חלל הצמיג הוא נכון טכנית.

עוד אוסיף שבניגוד לקריאות הגוועלד שעלו בתחילת השרשור - ואחרי ניתוח לוגי קר - מתקבלת תמונה בהחלט מתקבלת על הדעת של תיקון סביר שגם הנזק שיכול להתרחש באם הוא יקרוס הוא לגמרי בגדר המתקבל על הדעת.

שוב אזכיר שלא הייתי מאפשר תיקון כזה ברכב שבבעלותי - אבל רק בשל העובדה שאיננו מושלם לטעמי.

זהו.

פורסם

אין לי חשק לחזור שוב על דברים שכבר הסברתי באריכות ובפירוט, לכן אסכם את הנושא בשני משפטים: כל זמן שאין יצרן או גוף מדעי מוכר ומוסמך שמוכן להתחייב על כך שהאילתור הזה אינו פוגע בבטיחות הנסיעה, מבחינתי הוא מחוץ לתחום.

אם כבר להיות מעורב בתאונה, תן לי לפחות למות עם חיוך על השפתיים ולא בגלל אילתור שכשל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - אני בטוח שנהג מיומן ברמתך לא יעשה תאונה כתוצאה מרעידות בגלגל או רעש שמגיע ממנו.

בוא ונשאיר את הסרטים הטורקיים מחוץ לפורום הטכני, במתחם בתי הקולנוע בלבד.

פורסם (נערך)
אלעד - אני בטוח שנהג מיומן ברמתך לא יעשה תאונה כתוצאה מרעידות בגלגל או רעש שמגיע ממנו.

בוא ונשאיר את הסרטים הטורקיים מחוץ לפורום הטכני, במתחם בתי הקולנוע בלבד.

יותר בכוון של הסרט ערבי של יום שישי...יא באבא...יא איבני....

האמת שאם מר יוסף נעים היה מוסיף בוידאו בדיוק איך הוא קושר את החיישן אולי זה היה מוריד את ההתנגדות הקשה מהעניין...זאת אומרת קצת פחות שופוני אני ואני וקצת יותר לעניין אותו הוא מוכר.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
יותר בכוון של הסרט ערבי של יום שישי...יא באבא...יא איבני...

זה יותר בקטע של הטרגדיות, בסרטים הרומנטים הוא מציץ עליה מעחורי האקליפטוס ואומר לה "יא חביבתי, קוקו..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...