Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתה לי פגישה בסוכנות סוויץ שבגלילות לגבי פיג'ו 207. למי שלא יודע זו סוכנות שמחזיקה רק רכבים פרטיים ומתווכת בין הקונה למוכר. הרכב שנת 2008 יד ראשונה מאדם מבוגר, נסע כ80 אלף ק''מ, הרכב מטופל במורשה יש היסטוריית טיפולים. הרכב נראה טוב מאוד יחסית לשנתון. בסוכנות הציגו לי טופס בדיקה של הרכב וזו הסיבה העיקרית שאני מפרסם את הנושא כאן. קובץ של הבדיקה מצורף. האם הבדיקה טובה? האם יש מה לדאוג? כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה באופן עצמאי ולא לסמוך על הבדיקה שלהם? האם כדאי לי לרכוש את הרכב באופן כללי כי דיברתי עם כמה מוסכניקים שאמרו לי לא להתקרב. המחיר שהוצע לי הוא 30000, הטסט לעוד חודשיים וגם יש אופציה שצריך להחליף טיימינג. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה!

IMAG0198.jpg

IMAG0197.jpg

פורסם

הבדיקה סה''כ טובה.

יש לעשות כיוון פרונט, לבדוק מה עלות של החלפת תושבת גיר, להכניס את הרכב למוסך לבדוק מה פשר הנזילה/הזעה של השמן ומה מצב הבלמים.

לרכב בן 7 זה אחלה אבל יש כאן השקעה מכנית של כמה אלפים בקלות, לא מבין אם זה מחיר טוב או לא אבל תיקח לתשומת ליבך שאתה צריך להשקיע כסף במצב המכני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

א. ראיתי רכב כזה עם 60 ומשהו אלף קילומטר ב25K

ב. זו בדיקה של המוכר, אל תקח אותה כמשהו וודאי ונכון

ג. זה מנוע בעייתי, חפש 206/307.

משכנתא זה קל

פורסם
א. ראיתי רכב כזה עם 60 ומשהו אלף קילומטר ב25K

ב. זו בדיקה של המוכר, אל תקח אותה כמשהו וודאי ונכון

ג. זה מנוע בעייתי, חפש 206/307.

זאת לא בדיקה של המוכר. מדובר במתווך שמעוניין במוניטין. היו על כך דיונים כאן.

לגבי הרכב עצמו אין לי דעה.

פורסם

היו גם דיונים על היונדאי של מאיר, שנראית כמו הצרות שלי. מוניטין וכסף מזומן לא הולכים ביחד.

משכנתא זה קל

פורסם

האמת שהרכב די מצא חן בעיני ואני בסדר עם השקעה של כמה אלפים בודדים ליישור קו טסט וכ'ו. השאלה היא האם יש מה לחשוש לגבי המצב שלו? אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי עם רכב שלפתע יגרום לי להגיע למוסך לעתים תכופות. אז שוב למי שיודע האם אפשר לסמוך על הבדיקה שלהם ואיך האמינות של הרכב באופן כללי?

פורסם

בדיוק אתמול חבר מהעבודה הלך לטרייד מוביל לקנות פיג'ו 307 שנת 2004 מנוע 2000, עם 60k מיד ראשונה פרטית. הרכב נראה כמו חדש מבפנים ומבחוץ ללא תאונות.

המחירון הוא 22k, הם רצו 25k.

הוא נתן להם הצעה של 15k, בהתחלה עשו פרצוף, אבל הסכימו. טוב, אחרי זה הוא אמר שהוא רוצה תשלומים, עשו עוד פעם פרצוף. לבסוף הסכימו על 15 תשלומים ללא ריבית.

זה רק מראה לך מה אפשר להוציא על פיג'ו.

ההבדל בין סוויטש וטרייד מוביל הוא שבטרייד מוביל הרכבים עוברים השבחה והחלפת כל החלקים הפגומים כולל רצועת טיימינג.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...