Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהשילוב הזה יוצא לך רק פלוסים, שזה אומר טכנולוגית סקייאקטיב של מאזדה וטכנולוגית ההיבריד של טויוטה.

אין כזה דבר טכנולוגיית סקייאקטיב - זה שם שיווקי שכל מה שעומד מאחוריו זה שיפור של הקיים.

מאזדה זה יצרן קטן אשר לא באמת יכול לשרוד לבד מול ענקים כמו טויוטה, VAG, GM או FCA ולכן אין להם ברירה אלא לחתום על הסכמי שת"פ על מנת להוזיל את עלויות הייצור וזה גם הדבר העיקרי שעומד מאחורי המהלך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הולכת להיווצר המכונית הכי בינונית והכי נמכרת ביקום. מסכנים יוניון מוטורס אם יצטרכו לסבול את דלק עכשיו.

ומצד שני, ראה מתחת את התגובה לאחר מכן..

אתה יכול להגיד אני לא מסכים, ולא "כמה שטויות". בייחוד כשאתה לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, אלא אם שמך ירמיה, ואז אני מצטער, ומבקש שתברך אותי.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה כן?

די מוזר האמת, שהחלטת "לצאת" על הבחור שחשוב שונה ממך, אבל בעצם גם אתה, כמוהו, מתעסקים בניחושים ונבואות.

אני יודע למי ניתנה הנבואה. היא ניתנה לשוטים.

על מה הזלזול הזה?

אם הטחת בו שהוא לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, למה קודם לכן כתבת בעצמך מה הולך להיות מיוצר???

הרי טענת בעצמך כמה טענות שמבוססות על לא יותר מאויר.

החלטת שהולכת להיווצר המכונית הכי בינונית. המכונית הכי נמכרת.

ובנוסף, החלטת שליוניון מוטורס יהיה עתיד מסכן.

בעצם, פשוט לא הסכמת עם מה שנאמר, אז החלטת לתקוף את הדרך שבה הדברים נאמרו,

כאשר אתה בעצמך נקטת באותה הדרך בדיוק, כדי להגיד דבר הפוך.

נו, שוין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

"קורולה 3" נשמע כמו שם של מכשיר להסרת שיער ברגליים.

מאזדה 3 היברידית תהייה הרכב האולטימטיבי לערסים שרוצים להתחיל עם בחורות טבעוניות.

קורולה עם מנוע 2.0 ו6 הילוכים יכולה להיות הלהיט הבא באלביט.

אני מקווה שהרכב יהיה מספיק בטיחותי להגן על הנוסעים, סיכוי גדול שהנהג יירדם באמצע הנסיעה.

לדגמים המשותפים יהיו פיצ'רים יחודיים כמו ג'אנטים מיוחדים לצמיגי goodride ופאנל ייחודי על הבודי למדבקת לוגו של הליסינג.

לחברות ההשכרה תהיה גרסה מיוחדת עם חריץ למטבעות בדשבורד, תמונת ריגול:

arcade-videogame-coinslot.jpg

טוב, נגמרו לי הבדיחות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תומרובין, כל התגובה הזאת בגלל שלא הבנת את הנקרא? ניקו פ. התייחס להצהרה של הבחור לו הגיב וזה כתב לניקו "כמה שטויות". ניקו פ. ביקש ממנו לעדן את דבריו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

איזה יצרנים יש בארץ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תומרובין, כל התגובה הזאת בגלל שלא הבנת את הנקרא? ניקו פ. התייחס להצהרה של הבחור לו הגיב וזה כתב לניקו "כמה שטויות". ניקו פ. ביקש ממנו לעדן את דבריו.

לא מדויק :)

זה נכון שהוא ביקש לעדן את דבריו כאשר אמר: " אתה יכול להגיד אני לא מסכים, ולא 'כמה שטויות' ".

אם זו הייתה כוונתו בלבד, מדוע שאל למי ניתנה הנבואה?

עצם השאלה, הינה טענה שאומרת למה אתה מנחש מה יהיה? או יותר נכון, למה אתה מנבא מה יהיה בעתיד?

אני חושב שאתה החלטת לעצור את הבנתך לאחר החלק הראשון, של המשפט הראשון.

אם כל מה שהוא היה כותב היה: " אתה יכול להגיד אני לא מסכים, ולא 'כמה שטויות' ", לא הייתי פוצה את פי.

בקיצור, בוא תסביר לי אתה מה פשר הדברים הבאים:

"בייחוד כשאתה לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, אלא אם שמך ירמיה, ואז אני מצטער, ומבקש שתברך אותי.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה כן?"

אני מחכה :)

פורסם (נערך)
ומצד שני, ראה מתחת את התגובה לאחר מכן..

די מוזר האמת, שהחלטת "לצאת" על הבחור שחשוב שונה ממך, אבל בעצם גם אתה, כמוהו, מתעסקים בניחושים ונבואות.

אני יודע למי ניתנה הנבואה. היא ניתנה לשוטים.

על מה הזלזול הזה?

אם הטחת בו שהוא לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, למה קודם לכן כתבת בעצמך מה הולך להיות מיוצר???

הרי טענת בעצמך כמה טענות שמבוססות על לא יותר מאויר.

החלטת שהולכת להיווצר המכונית הכי בינונית. המכונית הכי נמכרת.

ובנוסף, החלטת שליוניון מוטורס יהיה עתיד מסכן.

בעצם, פשוט לא הסכמת עם מה שנאמר, אז החלטת לתקוף את הדרך שבה הדברים נאמרו,

כאשר אתה בעצמך נקטת באותה הדרך בדיוק, כדי להגיד דבר הפוך.

נו, שוין.

אני כתבתי הלצה: מאזדה מכונית בינונית ונמכרת, טויוטה מכונית בינונית ונמכרת - השילוב יהיה סופר בינוני וסופר נמכר. עדר ליסינג וזה, אתה יודע.

דלק מוטורס יבואן לא נחמד, על כך יעידו שרשורים רבים בפורום, ולכן יסבלו מכך יוניון מוטורס. נראה שאם קוראים קצת בפורום זה זה די ברור, אבל אני מתנצל שלא הבנת. בפעם הבאה אשים סמיילי.

לא "יצאתי" על אף אחד. הסברתי לו בנימוס שיש דרך להתבטא: "כמה שטויות" ו-"אני לא מסכים" הם שני דברים שונים. כשאף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך לצאת, מן הראוי לסייג את הדברים שלך ולא לקבוע עובדות.

אתה מסיק מסקנות באופן שגוי. אני לא "לא מסכים" עם התוכן שנאמר. אני לא יודע מה יהיה. אולי הוא צודק ואולי לא. מה שאני לא מסכים אתו זו צורת ההתנסחות שלו, ועכשיו גם הסקת המסקנות שלך.

שבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דיון משעשע מאוד!

עדיין לא החלטתי מה התגובה המוצלחת ביותר.

אני רואה יתרון ענק לשילוב הזה, ערסים יוכלו סופסוף לעבוד באלביט!

בנימה יותר רצינית, יש שילובים שהוכחו כמוצלחים מאוד: רנו-ניסאן, רוב VAG. אפילו פורד ומאזדה בעיקר כי לכל יצרן היה משהו שונה שאין לאחר, מה בדיוק יש לכל אחת לתרום בשילוב הזה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
עיצוב של מאזדה אמינות וסחירות של טויוטה וכל היצרנים בארץ פושטים את הרגל

בואו נגזים עוד. מאזדה תמיד הייתה אמינה ותמיד הייתה סחירה בארץ גם בלי טויוטה.

"השילוב האולטימטיבי: מאזדה וטויוטה ישתפו פעולה"

אפשר לחשוב שתי יצרניות יפאניות עממיות שאחת מהן היא גרגר במונחים של יצרניות רכב הולכות לשתף פעולה.

מה כבר יצא מזה? מתחרה לפרארי? לא!

אולי מאזדה 3 היברידית, במקרה הטוב מיאטה עם מנוע עזר חשמלי.

שום בשורה/מהפכה לתעשיית הרכב זה בטוח, אולי לסעיף הרווח הנקי של מאזדה.

אחת הכותרות המוגזמות שראיתי

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...