Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2401.jpg

[h=2]אחרי תקופה ארוכה של שמועות, עכשיו זה רשמי: נחתם הסכם לשיתוף פעולה נרחב בין מאזדה וטויוטה[/h]

לכתבה: קרדיט לICAR http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_%D7%95%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94_%D7%99%D7%A9%D7%AA%D7%A4%D7%95_%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94/

זה הולך להיות כל כך טוב, שילוב חזק ואיכותי.

פורסם

הולכת להיווצר המכונית הכי בינונית והכי נמכרת ביקום. מסכנים יוניון מוטורס אם יצטרכו לסבול את דלק עכשיו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדיף כבר שטיוטה תרכוש את מאזדה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
הולכת להיווצר המכונית הכי בינונית והכי נמכרת ביקום. מסכנים יוניון מוטורס אם יצטרכו לסבול את דלק עכשיו.

כמה שטויות.. הולך להיווצר מכוניות באיכות גבווה, שילוב של מאזדה וטויוטה יעשה רק עוד יותר טוב לעצמם ובמיוחד לצרכנים.

פורסם

אתה יכול להגיד אני לא מסכים, ולא "כמה שטויות". בייחוד כשאתה לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, אלא אם שמך ירמיה, ואז אני מצטער, ומבקש שתברך אותי.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה כן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ברור מה כל כל טוב בזה. אולי זה טוב ליצרנים. לצרכנים בכלל לא בטוח

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אתה יכול להגיד אני לא מסכים, ולא "כמה שטויות". בייחוד כשאתה לא יכול לדעת מה יהיה מיוצר, כי זה עוד לא יוצר, אלא אם שמך ירמיה, ואז אני מצטער, ומבקש שתברך אותי.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה כן?

מהשילוב הזה יוצא לך רק פלוסים, שזה אומר טכנולוגית סקייאקטיב של מאזדה וטכנולוגית ההיבריד של טויוטה.

שזה אומר חיסכון גדול יותר בדלק, ודברים מעניינים יותר.

אני לא מוצא מה יש לשני היצרניות להפסיד מזה.

פורסם (נערך)

זה הזמן להזכר בעוד כל מיני שיתופי פעולה "מדהימים", "אולטמטיביים" ו-"פנומנליים". מחלקם יצאו מכוניות נחמדות, מחלקם יצאה בעיקר קדחת.

פורשה ו-VW פעלו בשיתוף פעולה "מהמם" ליצירת ה-914 (שבגרסת ה-VW הייתה אמורה להיות היורשת של הקרמן גיאה). ההסכם היה בעל פה והתפורר שנשיא VW התחלף ופורשה נשארו לבדם עם ה-914 וחור בכיס.

פיאט וסאאב עשו שיתוף פעולה "חלומי" בין הרוח הספורטיבית האיטלקית והאמינות והבטיחות השבדית ויצרו מכוניות על פלטפורמה משותפת (שלוש מתוכן הפכו לחביבות הקהל). חובבי טופ-גיר בוודאי זוכרים את ה-Salfa Romeaab, הלימוזינה הדו-ראשית שנוצרה מחיבור שתיים מהמכוניות שיצאו מאותו שת"פ (סאאב 9000 ואלפא 164).

שנים לפני כן סאאב חתמה על חוזה עם טריומף שהיה אמור לספק להם מנועי 4 פעימות מודרניים. המנוע מצא דרכו הן ל-99 (הנהדרת) והן לשלל מכוניות אנגליות שהחלידו והתפוררו מאז. בשלב מסוים סאאב העבירו את היצור לשבדיה, מה שמאוד שיפר את האמינות והוסיפו טורבו, מה שמאוד שיפר את הביצועים.

וולבו, פיז'ו ורנו פיתחו ביחד את ה-PRV, מנוע V6 די מוצלח (נקרא לזה שיתוף פעולה "סולידי" - בכל זאת וולבו).

קרייזלר ומאזרטי (הו כן - זה לא רק נשמע רע) עשו שיתוף פעולה "מלהיב" ויצרו את ה-Chrysler TC by Maserati. מכונית שיצא לי לראות בניו יורק לפני שנים ולא הפילה אותי מבחינת המראה. גם הביצועים (וההנעה הקדמית) לא היו מפילים. מוניטין האמינות לעומת זאת היה בהחלט במיטב המסורת המשותפת של מזארטי וקרייזלר דאז.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לוי יצחק: הומצא הפרופטום מובילה - מכונית שלעולם לא תאבד מערכה.

מבחינתי - עוד casio

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם (נערך)

רופא-איטי, איך שכחת את האלפא רומיאו ארנה, המכונית שהיתה אמורה לספק אמינות של ניסן וריגוש של אלפא, ובמקום זה קיבלנו משהו הפוך- ריגוש של מקרר יחד עם אמינות איומה ונוראה:

arna-brochure.jpg

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
כמה שטויות.. הולך להיווצר מכוניות באיכות גבווה, שילוב של מאזדה וטויוטה יעשה רק עוד יותר טוב לעצמם ובמיוחד לצרכנים.

סוף סוף תגובה רצינית ומלומדת שמסתמכת על הרבה כלום עם מעט שום דבר.

אין מושג מה באמת עתיד לצאת משיתוף נפעולה הזה, מה יהיה היקפו האמיתי בפועל אבל אתה כבר קבעת שיש לנו פה אס ושהוא הולך לצאת מ-2 יצרניות שאין להן משהו באמת מלהיב להציע.

אחלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פעם כמעט קניתי שילוב של מזדה וטויוטה מסוחר רכב.

פורסם
מבחינתי - עוד casio

אני משער שהתכוונת לשעונים שלהם, אבל יש לי דוגמא מתחום אחר -

הילד לומד פסנתר.

מסיבות שונות - לא מתאים לי פסנתר אקוסטי וגם לא הוצאה מופרכת חמש ספרתית.

קאסיו באו לעזרי עם ה-PX150 - קלידים שקולים מספיק טובים, צליל מספיק טוב, אמינות מספיק טובה והכל במחיר ממש טוב.

לפעמים צריך CASIO בחיים.

• תוכן חדש...