Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למתמצאים,

לאחרונה ובעקבות שדרוג רישיון הנהיגה שלי קבלתי ממשרד התחבורה עדכון על כך שלחובתי רשומות 6 נקודות מאז 2007.

היום שוחחתי עם הגוף החיצוני המספק להם מענה קולי. הוסבר לי שאם אין לחובתי עברות נוספות בתקופה שחלפה (כאמור 2007-2015) אז הנקודות באופן מעשי מבוטלות מבחינת תוקפן, אבל הרישום נשאר לעולם ועד.

כשהקשתי הוסבר לי 'שזה מה שיש'.

בעבר הרחוק היו לי נקודות נוספות אבל הן אינן מדווחות ומבחינתי כאילו לא נצברו מעולם.

ככל שאני יודע גם הדיווח על הרשעה פלילית נמחק לאחר תקופה מסוימת. אז רק ממשרד הרישוי משחרר רק המוות?

מישהו יכול לשפוך אור על המוזרות הזו?

תודה, יוסי

פורסם

תיעוד הנקודות ישמר לעד.

אני אהמר שגם הרשעה "שנמחקת" ממשיכה להיות מתועדת במסמכים קיימים, גם אם אינה משוקפת לגופים אחרים.

פורסם

הנקודה היא שהן נשלפות לנוחיות המשטרה בכל פנייה עתידית נניח לבית משפט. למה אי אפשר להיפטר מהזנב הזה. נניח שחלפו 25 שנים. מין הסתם האדם השתנה, אז למה זה נגרר?

פורסם

זה נגרר כדי שהן יוכלו להישלף בעתיד ולשמש נגד נהג מועד לפורענות.

6 נקודות זה לא מעניין את התובע, אבל נניח אדם שצבר 20-30 עבירות ומעל 100 נקודות זה שימושי להציג לשופט.

זה כמובן מאוד רלוונטי כשמדברים על טיעונים לעונש, נהג שצבר עשרות עבירות לא יוכל לטעון שזה לא סדרתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...