Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 גז 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לקבל חוות דעת על סובארו B4 שנת 2007 בכללי, וגז בפרט.

מאוד מצא חן בעיני הרכב גם מנסיעה קצרה עליו וגם חיצונית , עכשיו הבנתי שצריכת הדלק

שלו מסתובבת סביב 1:8, ולכן שקלתי לקנות את הרכב שהוא מוסב לגז מה דעתכם בנושא. ??

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

למערכת גז יש מספר חסרונות כגון מגבלה שלא ניתן להיכנס לחניון תת קרקעי. בנוסף, לפעמים ישנו נזק של בלאי למערכות השסתומים.

אולי כדאי לך לבחור רכב שהוא ממילא חסכוני יותר.

מה הנסועה החודשית שלך?

פורסם
למערכת גז יש מספר חסרונות כגון מגבלה שלא ניתן להיכנס לחניון תת קרקעי. בנוסף, לפעמים ישנו נזק של בלאי למערכות השסתומים.

אולי כדאי לך לבחור רכב שהוא ממילא חסכוני יותר.

מה הנסועה החודשית שלך?

הנסוע החודשיית היא בסביבות ה1200 ,

רכב חסכוני בדרך כלל זה רכב מיני שאינו מהנה לנהיגה, ללא איבזור וגם לא הכי נוח (עדיין אשמח לשמוע המלצות גם רכבי דיזל בעניין)

בנוסף אין לי בעיה עם חניונים כי אין לי שימוש בהם .

פורסם

מניסיון של צי רכב שלם של b4 עם מערכת גז (שנתונים 07-09 ועכשיו 2014), הרכב היה אמין כמעט לחלוטין, לפחות זו שהייתה צמודה אלי כ 4 שנים. רק קח בחשבון שלא נשאר לך כמעט תא מטען, בעניין הזה תרגיש כמו רכב מיני, בכול השאר- יופי של רכב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לא היה לי רכב עם מערכת גז , אבל יצא לי לקרוא לא מעט על מערכת הגז בעקבות רכב יד 2 שרציתי לקנות שהותקנה בו מערכת גז.

בעבר היו הרבה הפחדות בכל מה שקשור למערכת שנבעו מחוסר ניסיון המתקינים ועמידות הרכבים למערכת.

היום כבר יש הרבה יותר ניסיון בתחום , ויש מתקינים מעולים שיודעים טוב מאוד איזה רכב עמיד למערכת ואיזה לא , ובגלל זה חשוב להתקין רק אצל החברות המוכרות והאמינות.

ממליץ לך לבדוק איפה התקינו את המערכת , במידה וזה מתקין מוכר ואמין בתחום , לדעתי תוכל להיות שקט , שכן הוא לא היה מתקין מלחתחילה ברכב לא תואם.

• תוכן חדש...