Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה שוב את מזלי פעם אחרונה לפני שאני עושה הזמנה באיביי:

מתלבט בין רכישה של דאבל דין פיוניר 2750BT שמומלץ כאן בפורום לבין דאבל דין סיני של חברת Newsmy (אני מניח שמדבקה).

שיקולים:

1. העדפה לאנדרואיד לאור האפשרות להשתמש באפליקציות שאני רגיל אליהן (ווייז, Rdio לשירים)

2. אני לא מתכוון לשדרג את מערכת השמע המקורית כך שאני לא יודע האם הבדלים באיכות השמע יורגשו.

אשמח לכל עצה רלוונטית.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

השיקולים שלך מכוונים ישירות למכשיר אנדרואיד, שכן אין שום שיקול נגדי לטובת דאבלדין רגיל..

אם זה יהיה רלוונטי עבורך, אני מוכר את ה2450BT שלי. דגם מעולה, עם GPS וחיבור למצלמת רוורס ושליטה מההגה.

אלון, 0587897938

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השיקול היחיד נגד האנדרואיד כיום זה אמירות עמומות על האיכות של המוצרים הסינים האלה..

למרות שעד היום לא הצלחתי להבין איך מתבטאת אותה איכות ירודה...

לגבי ה2450 - תודה על ההצעה, אבל המסך קצת קטן לי. אגב, האם המכשיר תומך Appradio ויצא לך להתנסות?

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

איכות ירודה של מוצר סיני מתבטא בין היתר ב:

איכות שמע ירודה

איכות מסך ירודה

איכות קליטת רדיו נמוכה

מכשיר איטי

מכשיר נתקע

מסך לא מגיב ללחיצות

מסך מגיב ללחיצות, אבל עושה פעולה אחרת ממה שביקשת.

מספיק?

פורסם

קודם כל, המוצר בקישור שהבאת הוא יקר. יש זולים יותר.

חוץ מזה, השאלה היא מה באמת האיכות של הסיניים האלה. לכאורה הם נותנים הרבה במחיר זול. גם אני מתלבט.

דני

פורסם

בנושא של שליטה מרחוק (כפתורים בהגה), ממה שראיתי יש למכשירים הסיניים שתי אפשרויות:

• חיבור אנלוגי - שני חוטים עם התנגדות משתנה בהתאם לכפתורים הנלחצים.
  • מתאם CANBUS שמיועד לרכב מסויים.

בכל מקרה יש במכשיר תפריט של כיול של הכפתורים של השלט.

יש לי הרגשה שהמתאם הדיגיטלי הופך את התקשורת לאות אנלוגי.

דני

פורסם

סיני זה לא תמיד גרוע, מניסיוני האישי צריך פשוט למצוא את הטובים יותר, כזה הוא מכשיר ה AVINUSA שקניתי, זוהי פירמה אמריקאית המנהלת מותג המיוצר בהונג קונג, יש להם אתר והמערכת ברמה מאוד גבוהה הן מבחינת אמינות(יש לי את זה עוד מעט חצי שנה) והן מבחינת שרות לקוחות ומענה לבעיות התקנה , לבעיות אפליקציות שמורידים מהאפ סטור ונגמר באיכות שמע טובה במיוחד.

המחיר באתר בארה"ב 600 דולרים אבל ניתן לקנות מהיצרן בהונג קונג ולא לאבד את האחריות במאתיים דולרים פחות (האחריות ממש אמיתית אבהל כפי שהבנתם לי אישית לא יצא לנצל אותה, אם תצטרכו עזרה בקניה ישירה מהיצרן תשאירו לי הודעה.

• תוכן חדש...