Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייטי 2011 - מנוע \גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין לרכוש רכב וברצוני לדעת האם בגלל הנפח הקטן יש בלאי גבוהה בטורבו,מנוע, או בגיר שראיתי שיש המון פוסטים עליו.

זה רכב בן 4 ורציתי לדעת מה לבדוק טוב לפני הרכישה הבנתי שצריך לבדוק אם עבר ריקול בגיר.

ובקיצור מנסה להבין מה מחכה לי אחרי הרכישה? בנושא האחזקה של הרכב.

תודה.

אין כמו אלפא :)

פורסם

היו כשלים הנדסיים במותחן של הטיימינג וגם בגיר. שים לב, אתה קונה רכב בן 4, אבל היבואן די מקמץ במתן אחריות מורחבת, למרות שהיו כשלים בגיר.

אין ספק שכאשר המערכות תקינות ברכב הזה, מדובר בשילוב בהחלט מעניין של מנוע וגיר, למרות שבנפח הקטן של 1.2 אל תצפה לביצועים מי יודע מה.

אם אינך חובב סיכון, הייתי מציע לך לרכוש מותג אחר, או לרכוש רכב דומה משנתון חדיש יותר, נניח 2013, שכן כפי שתקרא בפוסטים שונים שנכתבו כאן, היצרן נתן שם ככל הנראה גיר די.אס.ג'י משודרג.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה לך!

זה השיקול שלי אולי לקחת מודל גבוהה יותר.

כי ללכת על ix35 הוא הרבה יותר יקר.

וגם אהבתי את המראה של הייטי.

פורסם

לך על דגמי 2013 ומעלה ותוכל להיות שקט. הבעיות שהיו בגיר הן בין 2009 ל-11. היה קמפיין שהחליפו את כל המצמדים והאריכו להם אחריות לחמש שנים. אם אתה קונה את הרכב מ2011 תוודא אם הוא אכן עבר את הקמפיין ואם יש לו הארכת אחריות. פשוט תיקח את מספר הרישוי ותפנה לשרות הלקוחות של צ'מפיון. כי תכלס, הגיר הוא נוח מאוד והמנוע מצוין והשילוב בניהם יעיל מבחינת תפקוד וצריכת דלק.

פורסם

יש לי פשוט הזדמנות על החלפה. הרכב יד ראשונה מאדם מבוגר. מאוד שמור.

ומצד שני חושש כי זה רכב לאישתי. ולא רוצה שהיא תעמוד בצד הדרך.

יש לי היום יונדאי מאוד מרוצה אבל רוצה רכב גבוהה.

פורסם

ממליץ לך בחום לקנות אחת ממודל 2013 והלאה. אל תתפתה למחיר זול של 2011, כי ככל שתהיינה תקלות בגיר- אתה תשלם הרבה מאוד כסף, וחבל.

בכל מקרה, אם אתה לא חובב סיכון, אולי כדאי לך בכל זאת לקנות רכב ממותג אחר. תקרא היטב את הפוסטים השונים שנכתבו כאן בענין סקודה ו/או ואגיות אחרות בשילוב מנוע טי.אס.איי וגיר די.אס.ג'י.

אני מאוד אוהב את המותג הזה, אבל תאמין, לי, כשיש תקלות והן לא מכוסות במסגרת אחריות, זה עולה הרבה כסף לתקן.

בהצלחה

• תוכן חדש...