Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להחליף רכב ליסינג בקרוב ונושא הסאונד מאוד חשוב לי. אשמח לשמוע דעות על המערכת מוטימדיה המקורית שמגיעה בקורולה סאן = Toyota touch 2 לעומת זו שמגיעה ביונדאי I 35 inspire . וגם יכול לחוות דעה על הרמקולים המקוריים בכל רכב? סבירים או על הפנים? (בכל מקרה אני מתכוון להחליף לקומופוננט במקום המקוריים). האם ה BT מאפשר להשמיע מוזיקה מהסמראט ברמה סבירה?

פורסם

אהלן,

כמחזיק בשני הרכבים (אך ביונדאי עם ראש של פיוניר ולא ראש מקורי) אני יכול לציין לטובה את הרמקולים של היונדאי בכל הנוגע לבאס - הם יורדים נמוך מאוד גם בווליום גבוה, מפיקים בהחלט באס מתקבל על הדעת ודומה לסאבוופר קטן.

בטויוטה תחום הטרבל מעט נעים יותר, אך הבאס פחות דומיננטי.

שתי המערכות בהחלט מספקות משתמשים ממוצעים.

הBT מעולה בשניהם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היי תודה על המענה.

מסתבר שביונדאי החדשות הרכב מגיע כבר עם יחידת מולטימדיה לא רעה בכלל של JVC KW-V21BT

שזה מכשיר אפטרמרקט לכל דבר עם ביצועים סבירים +, כולל להבנתי אפשרות התקנת אפליקציות של אנדרואיד כגון youtube , waze

לכל המעוניין מצב קישור למכשיר:

http://www.crutchfield.com/S-OL6doY9JddJ/p_105KWV21BT/JVC-KW-V21BT.html

פורסם

חבר שקיבל I35 חדשה קיבל את אותה המערכת שמותקנת אצלי בI25,

מערכת סינית גרועה עם מלא תקלות ואיכות סאונד סבירה ולא יותר.

ביאריס של החברה המערכת יותר טובה.

פורסם

שמעתי לפני שבועיים את המערכת של הI35 הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה שנראית מקורית הבאס היה מאוד עוצמתי ונמוך מערכת יחסית טובה לרמקולים מקוריים.

• תוכן חדש...