Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בערב פסח אשתי לקחה את הרכב למכון שטיפה בתחנת דלק

המנקה מרח איזה חומר על הסמרטוט והעביר אותו על הפלסטיק השקוף של לוח המחוונים שמאחורי ההגה

אתמול ראיתי שהפלסטיק "שרוף" ורואים דרכו מאד מטושטש וחשבתי בהתחלה שזה מריחה של לכלוך אבל כמה שלא שיפשפתי זה לא מתנקה

הרכב הוא פורד פוקוס 2001

האם ניתן להחליף רק את הפלסטיק השקוף?

האם יש דרך לקבל פיצוי ממכון השטיפה? מה עלי לעשות? (אשתי שילמה במזומן ואין לי את הקבלה)

ראיתי בעבר שיש חומר ש"משייף" פנסים של רכב האם זה יכול לשמש אותי גם כאן?

בתודה לעוזרים

פורסם

אהלן, לצערי גם לי קרה אותו המקרה לפני כחודש, בשטיפה התיזו לי ספריי סקאי על הלוח שעונים ומחשב הדרך, מה שגרם לנזק כבד לפלסטיק.

מכון השטיפה התנער מאחריות ,סתם מסקרנות ,איפה שטפת?

ניתן לגשת למכון ספידומטרים שיפרקו את הפלסטיק ויעשו לו פוליש עדין ,אני נעזרתי בטיפ אחר, קח מעט שמן גיר אוטומט (אפילו מהמדיד) ומרח באמצעות צמר גפן ,ממש טיפת שמן. זה גורם לפלסטיק להיראות חדש, פעם בכמה חודשים בטח נצטרך לחדש את השמן ,אצלי כבר חודש וכמו חדש.

עדכן אותנו, בהצלחה :)

פורסם

זה קורה בדרך כלל ששמים STP

רק פוליש עדין יוריד את זה

תשאל בפורום אסתטיקה היה שם פעם שרשור כזה

וטיפ לפעם הבאה ששוטפים במכון שטיפה שלא ישימו בכלל את החומר הזה גם לא על הגלגלים זה כמו שמן ובחום זה יטגן לך את הדשבורד ומייבש את הצמיגים ועושה נזק בלתי הפיך

פורסם

אני לא רוצה עדיין לפרסם את המקום עד שאפנה אליו (אזור בקעת אונו)

האם כדאי להתווכח? לקנות חלק חדש? ומה בעניין הפוליש לפנסים? (האם אני יכול לבצע בעצמי - ללא פירוק)

איזה ווקס לפלסטיק יכול לעזור

פורסם

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Compound.htmlתעלה תמונה זה יכול לעזור כדי לדעת בדיוק איזה זה ניראה .

יש פוליש ידני, כנס לקישור זה יכול לעזור לך . ועשיתי ניסוי עם זה ועבד טוב על פלסטיק של הבית ומנורת לד שמאירים איתה בזמן תקלה ברכב .

עדיף להוציא את הלוח . אם אתה מאזור השפלה דבר איתי בפרטי וניראה איך אפשר לעזור לך.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

להתווכח לא יעזור לדעתי הם לא יקחו אחריות לנושא אלא אם כן זה שטיפה מכובדת אז יכול להיות שהם יעשו לך ווקס במקום

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

הלכתי לשם היום וטיפלו בעניין בסדר גמור, הוא מרח פוליש (חומר בצע חום ואחרי המתנה קצרה, חומר בצבע לבן) והיה שיפור מצויין. ביקשתי אח"כ עוד טיפה כי נשאר סימנים והוא עשה את זה שוב.

רק עם מתעמקים ומסתכלים מהצד מקרוב רואים שהיה משהו אבל בנסיעה לא רואים כלום

נראה רק עם במשך הזמן זה לא יחזור

המקום הוא באור יהודה בתחנת דלק סונול

יחס מצויין, ממש דאגתי בהתחלה

המקום מומלץ למי שרוצה לסדר בעיה דומה

פורסם

לפעמים, בגלל אובר רצון טוב עושים נזקים...

כשאני שטפתי כמה פעמים את הרכב בתחנה מסויימת, שמו לי חומר על הצמיגים שגרמו לרכב להיראות ממש חדש ונקי עם צמיגים מלוקקים, אבל בלימה ראשונה ואתה מרגיש שהאוטו מחליק ובנוסף כל הפנים של הרכב היה נקי ומבריק אבל חלק מאוד...מגזימים עם החומרים.

פורסם

אני אישית לא אוהב שמשתמשים בכל מיני חומרים לפנים הרכב כל דבר ניראה לי מזיק וגם שמנוני .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...