Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ויום טוב

ראיתי שיש התקן למברגה שהופך לפוילשר DA

מישהו התנסה ויכול לשתף בנסיון?

אם כי יש לי תחושה. שהמוצר סוג של צעצוע. מנסיוני כלי עבודה קונים לייעוד המקורי שלהם.

אבל בכ"ז מקווה מאוד שאני טועה- זה יחסוך לי בכסף:shock:

פורסם (נערך)

יש ברשותי את המוצר הנ"ל, בנוי כמו שצריך באיכות הרכבה שאותי אישית הרשימה עם גומי הגנה בין הפד להתקן עצמו על מנת שלא יהיה כל אופציה שתשרוט את פח הרכב עם הצד של ההתקן, המכונה מ-א-ו-ד קלה למשתמש מתחיל ומצריכה יחסית מעט טכניקה.

השאלה העיקרית היא איזו מברגה יש לך בבית? לפוליש מומלץ מקדחה (לא על מצב רטט) שמחוברת לחשמל, לגלייז\אוטם\ווקס אפשר בקלות יתרה כמוני להסתדר גם עם מברגה (לי אישית יש מברגה חרוצה של חברת MAKITA. מה גודל הרכב שעליו אתה מתכנן לעבוד? בסופו של יום מדובר בפדים יחסית קטנים אל מול פדים של פולישרים יעודיים. אני משתמש במוצר זה לרוב למכוניות קטנות יחסית, ליטוש פנסים עדין והורדת שריטות ומפגעים נקודתיים.

יתרון גדול של המוצר הנ"ל הינו שאתה יכול פשוט לקחת מברגה סבירה ולעבוד בצורה ניידת מבלי להשתרך עם חוט החשמל וכבלים מאריכים, פלוס נוסף הינו המשקל הכולל של המוצר+מברגה שמקל עפ"י דעתי על קלות העבודה, בטח ובטח אל מול עבודה עם פד ידני כיוון שההתקן מורח שכבה אחידה ודקה של חומרי הפוליש והווקס (BTW, אני מוכר את ההתקן עם שלושת הפדים כיוון שהתקדמתי לפולישר מקצועי ורוטורי של חברת AEG הגרמנית ואני עוסק בזה בתור תחביב אישי לחברים, מכרים ושאר אנשים שנשאבים אל תוך עולם הדיטיילינג, אם מעניין ורלוונטי לך שלח הודעה פרטית, אני יותר מאשמח :-P), אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות.

נ.ב. גם אני כמוך חיפשתי במרץ מידע אודות המכשיר ויחסית הוא לא כזה נפוץ אך אני לא מצטער שקניתי אותו ולו לרגע כי הוא אפשר לי להישאב לעולם הדיטיילינג ולבסוף להתפתות ולעלות לליגה של הגדולים (מכונה רוטורית המצריכה ידע וניסיון)

עריכה אחרונה על ידי akjjyglc
  • תוכן חדש...