Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהדילמה הולכת להפתר בשבילי - עדכון.

לפני כמה ימים שמתי לב לרעש שמגיע מכיוון המנוע כאשר הילוך רביעי או חמישי משולב ואני לוחץ על גז. הרעש (נשמע לי כמו מייסב) לא קיים בניוטרל או כשהילוך משולב, אבל אני לא לוחץ על הגז. חשדתי שמיסבי הגיר עשו את שלהם וקפצתי למוסך לקבל חוות דעת והצעת מחיר.

אחרי נסיעת מבחן המוסך אישר שמדובר במיסבי גיר שעשו את שלהם. הרכב יכול לנסוע ככה עוד זמן מה.

אם הייתי נוסע 10-20 ק"מ ביום הייתי פשוט מתעלם מזה וממשיך לנסוע עוד זמן לא מבוטל ולהנות מהרכב, אבל כשהנסועה שלי מגיעה ל-200 ק"מ ביום, "זמן מה" זה ממש בקרוב.

קיבלתי הצעת מחיר של 4K עבור שיפוץ גיר ידני, עבודה ומע"מ.

מכיוון שמחירון הרכב הוא 16K לפי מחירון יד 2 ו 13K לפי לוי יצחק. הגעתי למסקנה שככל הנראה הדבר הנכון מבחינתי יהיה למכור את הרכב באזור ה- 9.5K במידה ומישהו ירצה לקנות. הרכב יכול לשרות בצורה טובה (וחסכונית) מישהו עם נסועה נמוכה יותר עוד לפחות 30K ק"מ (וכנראה אפילו יותר) ללא שיפוץ של הגיר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...