Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה 2004, ספורט קומפורט שרכשתי לפני 3 חודשים ולא ככ ידעתי מה עבר עליה מבחינת טיפולים, קניתי 4 פלאגים מאזדה מקוריים בעלות של 70 שח והחלפתי במוסך. המוסכניק הוציא את הפלאגים הישנים וטען שהישנים טובים יותר מה חדשים, אבל לא יודע כמה נסעו בהם ועדיף להחליף. אחכ ראיתי שרשום על הישן ngk ir, האם זה לא ארדיום? למזלי שמרתי אותם, כדאי להחליף שוב אליהם?? האוטו נסע סהכ 92 אלף קמ, וראיתי שב2010 עשו טיפול 90 אלף במורשה מאזדה. והפלאגים גמעו לדעתי כ50 אלף קמ. שאלתי האם להחליף או להשאיר את הפשוטים? והאם לא יהיה נזק באוטו? או לחכות לטיפול עוד שנה ולהחליף לפלאגים ששמרתי.מצב תמונות.uploadfromtaptalk1428243903262.jpguploadfromtaptalk1428243917560.jpguploadfromtaptalk1428243927503.jpg

מה שבקופסה זה מה שהורכב הפלאגים.

אגב החלפתי רק רפידות קדמיות לפורדו כי היו מלא שריקות, הישנות היו קוראניות פשוטות אבל נשאר מלא בשר, בכל זאת עדיין יש קצת שריקות מעצבנות, אבל פחות.

פורסם

אכן מדוהר בפלאגים ארידיום. תחזיר אותם. לגבי השריקות צריך לגרז בגריז נחושת את גב הרפידות כי אז השריקות לא יעלמו לך. אני מיתפלא שהמוסך לא ביצע זאת ועם כל הבשר שנישאר ברפידות החליף אותם. חבל.

פורסם (נערך)

הוא עשה גירוז כזה.. עם מכונה שם כמה שניות.. יש שריקות אבל ב 50 אחוז פחות ממה שהיו, אולי כי זה חדש וייקח זמן??

ועוד שאלה לגבי הפלאגים, כשיחזירו לי יש חשיבות לסדר שלהם?? כי ראיתי באיביי שהארדיום הולכים 2 leading, ו 2 trailing

עריכה אחרונה על ידי bennnn
פורסם

לא מכיר את החשיבות עליה אתה מדבר ואני פשוט מרכיב אותם וזהו. לגבי הגירוז אני דיי בטוח שהוא גירז את המובילים של הקאליפרים ולא את גב הרפידות.

פורסם

אוקיי, תודה, אז במידה והחליפו את הפלאגים בטיפול 90 אלף, כשהאוטו היה ב40 אלף, לעכשיו הוא ב 90, אז יש לפלאגים עוד 50 אלף.. עדיף מפלאגים שמחזיקים 10 אלף קמ, אלך מחר להחזיר.תודה!!!

פורסם
אוקיי, תודה, אז במידה והחליפו את הפלאגים בטיפול 90 אלף, כשהאוטו היה ב40 אלף, לעכשיו הוא ב 90, אז יש לפלאגים עוד 50 אלף.. עדיף מפלאגים שמחזיקים 10 אלף קמ, אלך מחר להחזיר.תודה!!!

איזה פלאגים מחזיקים 10000 ק"מ ?

פורסם

ככה היה כתוב בספר, החלפה כל 90 אלף קמ, השאלה היא האם הפלאגים הרגילים יכולים להחזיק 30 אלף קמ? ככה קראתי מחיפוש באינטרנט, ולא יכולים לגרום נזק למנוע?? אני כבר לא יודע אם להשאיר את החדשים של מאזדה הפשוטים או להחזיר לאירודיום שהיו..

פורסם (נערך)

אבל קראתי שזה יכול לפגוע בסליל ההצתה, כי לרכב שלי צריך אירודיום לפי הספר רכב ומס השילדה, שאגב כתוב שיש להחליף כל 120 אלף קמ, או 3 שנים. וקראתי שירשור על שסתומים שנשרפו במאזדה לנטיס, בגלל אורך לא נכון של הפלאג??

עריכה אחרונה על ידי bennnn
פורסם

לפי דעתי הפלגים עברו 50 אלף ק"מ אפילו שזה אירדיום תגיד תודה יפה, תשאיר את מה ששמו לך במוסך, ולהבא תוכל להזמין מאיביי וטיפול הבא לחזור לאירדיום חדשים (לא שזה משנה משהו...).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...