Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה מישהו עם מגבר מדוויק ?

הייתי מאוד רוצה לשמוע איך הסאב שלי נשמע על מגבר מדוייק ?

אני מראשון לציון והסביבה

מש"ק זרזור

פורסם

אם תגיע לאיזור חיפה...

ואגב הדיוק תלוי בעוד 100 פרמטרים בערך חוץ מאשר הדאמפינג פאקטור של המגבר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

asif25 רוב הדברים שציינת אתה צודק,

אבל

פוניקס גולד שני ערוצים, שאני מתככון, אתה לא מכיר ולא שמעת מול מגבר שלך..

לכן הייתי מבקש לא לזרוק דעות,

נכון שזה לא אותו כח, אבל שליטה ואיכות..

כן אתה צודק - אין מה להשוות, אבל לכיוון אחר.

לדוגמא, שמעת פעם סטריאו סאב, הכוונה שלי על מהירות של double drum ברוק כבד?

או כיצד הוא נותן רטט של מיתר?

חוץ מזה, להשוות AB ו BD או D זה לא כשר..

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם

נתחיל מהסוף, יש ככ הרבה פרמטרים שישפיעו על איך יישמע הסאב שלך שהם לא דאמפינג פאקטור ולא הקלאס של המגבר כמו למשל האלמנט עצמו, משקל המסה הנעה שלו, התיבה שהתאמת לו, קוטר הסליל, הקשיחות של הספיידרים והסראונד הכוח שמסוגל המגבר לתת, ואחרי כל זה בלי טיים קורקשן הסאב שלך יישמע על הפרצוף עם מה שאתה מחפש זה sq.

יש לי במקרה מגבר מהדגמים הישנים והטובים של בוסטון gt28, קלאס ab שנותן בגישור 1200rms, חיברתי שמעתי והשוותי, הרוקפורד היה טוב יותר לדעתי. יכול להיות שהפוניקס גולד יישמע טוב אבל אין מהניסיון שלי עם השנים למדתי שבשביל שסאב יישמע באמת טוב ותוכל להפיק ממנו את המירב צריך לתת לו גם הספק מה שחסר בפוניקס גולד...אוליי במקרה של הidq יספיק בקושי. וזה עוד לפני שמדברים על זללנות חשמל ונצילות נמוכה בשימוש כזה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתן לכם עוד פקטור מאוד מעניין שקשור בעיקר לתחום הבאס - גודל הרכב, בעיקר גודל הקבינה.

ככל שהרכב קטן יותר - תחום התדר או יותר נכון התדר העליון ממנו היענות הכוח של הרמקולים מתחילה להשתנות במיקומים שונים בתוך חלל הרכב הולך ונהיה גבוה יותר - מה זה אומר? שברכבים קטנים לעומת רכבים גדולים נסיון לבצע תיקונים בהיענות הכוח בתחום הבאס תהיה כמעט חסרת משמעות בעוד ברכבים גדולים יותר יהיה ניתן לבצע או להתערב יותר בהיענות הכוח מתדר נמוך יותר.

לרוב, כשמדובר בסאב וופרים - היענות הכוח של הסאב וופר זה מה שאתם שומעים ומה שאתם מקבלים - לכן המשמעות פה חוץ לבחור רק במגבר מתאים - היא רק חצי מהמשחק.

בחירת הסאב וופר עצמו היא פעולה קריטית בפני עצמה הודות לכך - המגבר זה רק החצי השני של הסיפור

כמובן מה כל זה שווה ללא מערכת חשמל יציבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...