Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2.0 FSI מול גטס GLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות כרגע מה לקנות,

האם ללכת על גטס 2008 GLS אוט' 1.4 שעברה 100K קילומטר או בכלל לרדת בשנתון ובאותו מחיר לקנות גולף FSI 2.0 2004 אוט'(150כ"ס) שעברה 100K קילומטר הצורה החדשה.

אני יודע שמבחינת צריכת דלק שני הרכבים די דומים, האם זה נכון? KML לא מכיר את הדגם הזה ולא נותן נתונים לגביו. אז השאלה היא האם העלויות אחזקה של הגולף באמת הרבה הרבה יותר גבוהות ?

מישהו יכול לתת לי דגימה של תיקונים או טיפולים דומים ואת ההבדל במחירים ? אני כן עובד כל חודש אז לא נראה לי תהיה לי בעיה להחזיק אותה, העניין זה כמה אני אבזבז.

אני בטוח שהגולף תהיה מהנה יותר, בטיחותית יותר, תישב טוב יותר על הכביש, אבל האם כל זה שווה כדי לרכוש רכב עם 11 שנים על הכביש ועלויות אחזקה יחסית גבוהות?

תודה ולילה טוב.

פורסם

גולף 2004 פחות בטיחותית מגטס 2008 הגטס תכלול מערכות בטיחות חדשות יותר בגירסאת הgls(כמו esp ויותר כריות אוויר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מציע שתבדוק קודם מחירי ביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גולף 2004 פחות בטיחותית מגטס 2008 הגטס תכלול מערכות בטיחות חדשות יותר בגירסאת הgls(כמו esp ויותר כריות אוויר).

וואו איזה קשקוש..גולף פחות בטיחותית מגטס..אני אומר לעצמי את זה עוד פעם ולא מאמין שמישהו כתב את זה..

נראה לי שאתה הקופירייטר של יונדאי עם היונדאי פרמיום :biglaugh::biglaugh:

פורסם

אל תוציא דברים מהקשרם!

גולף 2004 פחות בטיחותית מגטס gls 2008, בגטס הספציפית הזאת יותר מערכות בטיחות מאשר בגולף הישנה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא מצליח להבין את ההתלבטות שלך.

אתה מנסה להשוות בין שני רכבים כל כך שונים, שהמכנה המשותף היחיד ביניהם הוא ששניהם עברו 100K ק"מ...

אי אפשר להשוות רכב עם מנוע 2.0 לרכב עם מנוע 1.4 (אלא אם כן הוא מוגדש - ובגטס הוא לא).

מצד שני אי אפשר להשוות את כמות וסכום האחזקה שתשקיע - בכל זאת מדובר בפער משמעותי של 4 שנים.

בכלל, מדובר ברכבים מסגמנטים שונים (סופר מיני מול משפחתית).

בקיצור, תחליט מה יותר חשוב לך ברכב שאתה מחפש ואז נוכל לתת לך העדפה (או להציע לך כיוונים אחרים בכלל).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

למגיב noknok אם לא יודעים לא חייבים לכתוב שטויות.

הגולף בטיחותית לאין שיעור מהגטס ובפרט הדגם לגביו פות"ש מתייעץ.

אשר כולל ESP ו 6כריות אויר.

לפות"ש.

לדעתי הדגם הנ"ל יובא ארצה החל מ 2005.

הרכב עולה על הגטס, בכל פרמטר שהוא והן לא שייכות לאותה קטגוריה כלל.

ברם עליך לדעת, כי עלויות החזקתה יהיו גבוהות לאין שיעור מהגטס.

פורסם

אני מדבר על גרסאת קומפורטליין fsi מגיעה עם 6 כריות אוויר esp ושאר ירקות. בפן הבטיחותי לא חסר לה.

צמצמת את האפשרויות שלי כבר מזמן לגטס מבחינת עלות-תועלת ועלות אחזקה והגעתי למסקה שזה לא רע לי. אבל פתאום ראיתי את הfsi עם מנוע לא רע בכלל וצריכת דלק שווה לגטס ויותר בטיחותית. אז למה לא?

שווה לרדת 4 שנים כדי לקבל רכב הרבה יותר מהנה ובטוח אבל קצת יותר יקר בעלויות או להישאר ב2008 ולקחת את הגטס הזולה?

פורסם

הגולף דור 5 היא המוצלחת מבין כל הדורות לפחות בכל הקשור לאמינות ועמידות,תמצא לך אקזמפלר שמור ומטופל ותהנה,בגטס לא הייתי נוגע,הוא תחבורה הכי בסיסית שיש עם כל מה שמשתמע מזה,מעין סובארו DL קטנה.

פורסם (נערך)

קשה לענות,יש לך מצד אחד הרכב שכרכב הרבה יותר טוב,מצד שני עלות האחזקה יותר יקרה,אתה יכול למשל להתקשר למוסך ולשאול לגבי מחירים ותיראה את ההבדלים,אותו דבר לגבי ביטוח,כנס לWOBI ותשווה.

לנתונים שלי יש הבדל של 800 שקל.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגולף דור 5 היא המוצלחת מבין כל הדורות לפחות בכל הקשור לאמינות ועמידות,תמצא לך אקזמפלר שמור ומטופל ותהנה,בגטס לא הייתי נוגע,הוא תחבורה הכי בסיסית שיש עם כל מה שמשתמע מזה,מעין סובארו DL קטנה.

דווקא הבנתי שהגטס בצורתה האחרונה טובה. וגם הסתכלתי על הנתונים. מלבד מנוע מיושן ולא חסכוני היא אחלה. העניין זה העגלתיות שלה. אבל אין מה לדבר על זולות התיקונים.

קשה לענות,יש לך מצד אחד הרכב שכרכב הרבה יותר טוב,מצד שני עלות האחזקה יותר יקרה,אתה יכול למשל להתקשר למוסך ולשאול לגבי מחירים ותיראה את ההבדלים,אותו דבר לגבי ביטוח,כנס לWOBI ותשווה.

לנתונים שלי יש הבדל של 800 שקל.

איזה נתונים? לא הבנתי על מה השוותה? ביטוח? תיקונים? תוכל להסביר שוב?

גטס וגולף לא מתחרות אחת בשנייה והן בכלל לא באותה קטגוריה. אין מה להשוות בניהן.

מובן לי שגטס נכללת כסופר מיני וגולף כמשפחתית אבל איפשהו אני רואה את שתיהן ככקטנות,האצ'בק כאלו, ושתיהן נכנסות לי לקטגוריה. אין משהו מיוחד בדרישות שימנע ממני את אחד הרכבים. אני בסהכ בדרך כלל נוסע ברכב עם עוד 1-2 אנשים. בגאז אני לא חייב משהו גדול אבל תמיד נחמד שיש שנוסעים לים או לטיול ומי יודע אולי גם נתחיל להרחיק לאילת.

פורסם

נתוני בשביל הביטוח כמו גיל, וותק..

פורסם
נתוני בשביל הביטוח כמו גיל, וותק..

כן בדקתי כבר ביטוח. אני עדיין נחשב נהג צעיר, בקרוב ימלאו לי 23, אני עם וותק של 5 וחצי שנות נהיגה.

בכל מקרה בדקתי וכן זה יקר מעט לא משהו רציני - בערך 700 שקל שזה אומר עוד 70 שקלים בחודש, לא כל כך משמעותי.

השאלה שלי זה לגבי הטיפולים והתיקונים, מה הפער שם בין תיקון בגטס לבין הגולף.

• תוכן חדש...