Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספתי תוסף דלק גולד לייבל וכנראה זה היה משהו אחר ולא גולד לייבל. נדלקה לי מנורת אזהרה ועם בדיקה של מחשב רשום שיש בעיה בתצרוכת דלק " כשל בהצתה בצילינדר 1 ".

האם שאיבת הדלק תפתור את הבעיה? אני חושש שלא ילך משהו ברכב.

הרכב מאזדה 3 מודל 2007. נדלקה לי נורה צהובה ישר לאחר מילוי התוסף דלק.

פורסם

אתה לא יודע מה זה היה שם שהוספת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תצלם את הפחית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוסף דלק לא אמור להדליק נורה,הצבע לא אומר לי כלום,אם היית מוצא באינטרנט תמונה של פחית היה יותר קל להבין מה שפכת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוספת את זה עפ"י ההוראות למיכל דלק מלא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היכן קנית את התוסף?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בדיוק אותו הדבר קרה לי עם סיאט איביזה 2008 1600 לפני שנתיים וחצי ... האוטו היה מתוחזק הכי טוב שאפשר וטיפולים רק בחברה אני הייתי יד ראשונה (קניתי חדש מהחברה)

יום אחד הוספפתי את התוסף הזה וכמה שבועות אחי זה הרכב התחיל לקרטע... מצאו גרגירים שחורים במכל דלק שסתמו את המשאבת דלק.

החלפתי משאבה ופילטר . בוצע ניקוי מיכל דלק עם סמרטוט מבפנים (הכל בצמפיון כמובן ) וכל זה בעלות של 2500 ש"ח.

כנראה שהתוסף הזה גורם לאיכול של הציפוי הפנימי של המיכל דלק. ככה לפחות אנ חושב.

פורסם

קיבלתי אותו מחבר שקנה מזמן ולא השתמש בו והוספתי את זה ל- 3/4 מיכל.

חגאי לי לא לקח יום כדי שזה ישפיע, מילאתי את זה למיכל דלק ובנסיעה הראשונה זה התחיל לגרום לנזק.

פורסם
אין קשר בין לכלוך לאי הצתה - כנראה מדובר בצירוף מקרים.

תתחיל מהחוט הצתה של הצילינדר הזה.

לפני שבוע עשו לי ניקוי קרבורטור שכל השחור יצא ואחרי שבוע שמתי את התוסף דלק שנסיעה ראשונה לאחר המילוי הרכב עשה את הבעיות. לא נראלי שזה צירוף מקרים

• תוכן חדש...