Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שבוע עשו לי ניקוי קרבורטור שכל השחור יצא ואחרי שבוע שמתי את התוסף דלק שנסיעה ראשונה לאחר המילוי הרכב עשה את הבעיות. לא נראלי שזה צירוף מקרים

במזדה 3 שנת 2007 יש קרבורטור ?

בקיצור אין קשר בין התוסף לבין כשל בצילינדר מספר 1.

איזה כייף לי :)

פורסם
במזדה 3 שנת 2007 יש קרבורטור ?

בקיצור אין קשר בין התוסף לבין כשל בצילינדר מספר 1.

סליחה טעות שלי, אין קרבורטור.

פורסם

למה אני שואל היכן קנית, כי מישהו הראה לי איך מזייפים את התוספים האלו, כשהפחית סגורה אטומה וחדשה ובחיים לא נפתחה, אפשר לשלוף את הפיית פלסטיק למעלה ולרוקן את הפחית מהתוסף, להוסיף לבפנים חומר אחר ולהחזיר את המכסה פלסטיק למקום כאילו הבקבוק חדש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
למה אני שואל היכן קנית, כי מישהו הראה לי איך מזייפים את התוספים האלו, כשהפחית סגורה אטומה וחדשה ובחיים לא נפתחה, אפשר לשלוף את הפיית פלסטיק למעלה ולרוקן את הפחית מהתוסף, להוסיף לבפנים חומר אחר ולהחזיר את המכסה פלסטיק למקום כאילו הבקבוק חדש.

חבר הביא לי את זה, זה ישב אצלו הרבה זמן.

אני חושב שהחומר מרוב שלא השתמשו בו נהיה סמיך ולכן סתם את מסנן הדלק.

פורסם

יש הרבה סימני שאלה סביב הסיפור שלך, כולל מה גרם לכך שעשית ניקוי כלשהו שבוע לפני שהופיעה התקלה? אני משער שכבר היה לך איזה סימפטום.

זה בדיוק מה שכתבתי בשרשור אחר לפני יומיים, לאנשים יש תקלה ולאחר שהם שמים תוסף הם 'פתאום' מקשרים את זה אליו.

לא הייתי פוסל על הסף קשר בין התוסף לתקלה, אבל אני מציע שתספר לנו את ההיסטוריה, מה בדיוק ניקו לך לפני שבוע ובעיקר למה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש הרבה סימני שאלה סביב הסיפור שלך, כולל מה גרם לכך שעשית ניקוי כלשהו שבוע לפני שהופיעה התקלה? אני משער שכבר היה לך איזה סימפטום.

זה בדיוק מה שכתבתי בשרשור אחר לפני יומיים, לאנשים יש תקלה ולאחר שהם שמים תוסף הם 'פתאום' מקשרים את זה אליו.

לא הייתי פוסל על הסף קשר בין התוסף לתקלה, אבל אני מציע שתספר לנו את ההיסטוריה, מה בדיוק ניקו לך לפני שבוע ובעיקר למה.

איתמר

ככה, לפני שבוע ניקו לי את בית המצערת עם ספרי קרבורטורים, הכל היה שחור שם.

לאחר כשבוע שהאוטו נסע נקי שמתי את התוסף ומהנסיעה הראשונה של הרכב הוא התחיל להחנק ולאט לאט כמעט הפסיד לנסוע.

פורסם

ולמה ניקו את בית המצערת מלכתחילה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אדיר שלום רב !

פנה לזה שהמליץ לך על נקוי מצערת, ושימוש בתוסף דלק, שיפתור לך את הבעייה.

והמנע בבקשה מלפנטות אלי בהודעה פרטית.

ציינתי בפרוש בחתימתי, שלפנות אלי רק בנושאי קרבורטור בלבד !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נראה לי שהצריכת דלק בכלל במאזדה זה משהו הזוי לגמרי הצריכה יכולה להיות טובה או פשוט גרועה תלוי במצב רוח של האוטו

עם אותו סיגנון נהיגה אפשר לקבל פעם אחת 1:7 ופעם אחת 1:13-14

נסעתי היום במאזדה שלי עם הטיפטרוניק העברתי הילוכים ככה : 0-20 ראשון 20-40 שני 40-60 שלישי ומ 60 רביעי נסעתי 70-80 אחוז בינעירוני ויצא לי כמעט 1:14.5 הזוי

תידלקתי 9.28 ליטר ונסעתי 134 ק"מ מטורף , לא מבין את זה .

עם ה D אוטומט אני בקושי יכול לגרד את ה 1:11 והעברתי דיי מהר את ההילוכים בטיפטרוניק כמו ב D

פורסם

אם הכל היה טוב לפני הוספת התוסף. למה שמת אותו.

אם אתה אומר שהוא קנה אותו מזמן, יתכן והוא איבד מתכונותיו,

מהיכרות שלי עם תוסף זה צבעו בהיר, דומה לזה של בנזין.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

צריכת הדלק שאתה מציין היא די תקינה ואופיינית לרכב הנ"ל.

אני לא מבין למה חיפשתה עוד לחסוך? 1 - 10 בעיר זה טוב לרכב הזה.

אם נסיעה בפקקים 1 - 7. זו גם אפשרות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
לפני שבוע עשו לי ניקוי קרבורטור שכל השחור יצא ואחרי שבוע שמתי את התוסף דלק שנסיעה ראשונה לאחר המילוי הרכב עשה את הבעיות. לא נראלי שזה צירוף מקרים

האם בוצע ניקוי מזרקים? או שרק השפריצו ספריי לבית המצערת?

איפה ביצעת את ה"ניקוי" בית המצערת?

נ.ב.

עד כמה שזכור לי הצבע של "גולד לייבל" הוא זהבהב שקוף, ומה שרואים

בתמונה שהעלת הוא צבע אפור/ירוק - משהו מוזר עם הצבע!

• תוכן חדש...