Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה של החלון החשמל ליד הנהג שלא עובדת?

קרה לי מקרה שפתאום החלון התנתק לא עובד בכלל ( לא עולה ולא יורד )

מה יכולה להיות התקלה במצב זה ?

נתקלתי גם בזה שקרה אותו דבר לחבר שלי שיש לו רכב דומה לשלי..

פורסם

האם עכשיו החלון לא עולה ויורד בכלל או שהתקלה מופיעה בצורה אקראית ?

האם הבעיה מופיעה כאשר אתה סוגר את החלון בעזרת השלט (לחיצה ארוכה) ?

במידה אתה נועל את הרכב בעזרת מפתח ומחזיק את המפתח כ-5-10 שניות במצב נעילה האם החלון עולה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

החלונות היו עולים בזמן נעילה. עכשיו לא עולה גם חלון הנהג . אבל חלון הנהג עובד בכללי, החלון ליד הנהג לא עובד כלל.

הוא התנתק פתאום. אחרי כמה זמן עבד וכשכביתי את הרכב התקלה חזרה לעצמה שוב. (לא היה לי מאמץ של המנוע החשמלי או משהו דומה )

עם השלט זה לא עובד אצלי יכול להיות שהמנגנון הזה לא קיים אצלי ברכב.

פורסם

קרה לי ו עדיין קורה לי, אצלי זה פולו 01 והמנוע של החלון ננעל כאשר החלון מגיע לסוף. לא בטוח שזו הבעיה אצלך. בכל מקרה, אם אתה מאזור בי-ם אני יכול להמליץ בחום על חזי מבית המנגנון.

פורסם
החלונות היו עולים בזמן נעילה. עכשיו לא עולה גם חלון הנהג . אבל חלון הנהג עובד בכללי, החלון ליד הנהג לא עובד כלל.

הוא התנתק פתאום. אחרי כמה זמן עבד וכשכביתי את הרכב התקלה חזרה לעצמה שוב. (לא היה לי מאמץ של המנוע החשמלי או משהו דומה )

עם השלט זה לא עובד אצלי יכול להיות שהמנגנון הזה לא קיים אצלי ברכב.

נסה לסגור את החלונות בעזרת המפתח כפי שכתבתי קודם לכן.

האם בוצעה התקנה כולשהי ברכב בזמן האחרון ?

* תמתין דקה לפחות בין כול הנסיונות מכיוון שאם המנוע מתחמם אז באופן אוטומטי המנוע חדל לפעול בגלל מנגנון הגנה שקיים כחלק אינטגרלי מהמנוע.

פורסם

ההתקנה היחידה שבוצעה לפני שהתקלה החלה זה הקודן.. אבל החלון עבד גם אחרי התקנה של הקודן.

ונסיתי את המפתח כמו שאתה אומר . אני אומר שאין אצלי את המנגנון הזה..

פורסם

בכול דגמי VAG שאני מכיר תמיד קיימת אפשרות לעלות או להוריד את החלונות כאשר סוגרים את דלתות הרכב ונועלים את הרכב בעזרת המפתח. פשוט מחזיקים את המפתח מספר שניות במצב סגור.

נסה את הדבר הבא:

תוציא את המפתח מהסוויץ' ונתק את כבל המינוס של המצבר למספר דקות ולאחר מכן חבר בחזרה. (אם יש לך איזה קוד סודי למערכת השמע או כול דבר אחר בדוק שהוא ברשותך).

לאחר שחיברת את המצבר תעלה כול חלון בנפרד בעזרת הכפתור והחזק אותו לחוץ כ-3 שניות במצב סגור ולאחר מכן במצב פתוח.

פורסם

היתה לי בעיה כזאת בסקודה שהחלון נוסע הקדמי לא הגיב לכפתור. בדיקה קטנה ולא מגיע מתח בכלל כשלוחצים על הכפתור, אבל כן נסגר ונפתח מהמפתח.

מתחיל מהקל אל הכבד: מוציא את כל פאנל הכפתורים מהדלת ומנתק את הקונקטור, לקחתי הביתה לשולחן, פירקתי אותו לחתיכות ושימנתי הכל בספריי מגעים. לפני הריסוס ראיתי שכל המעגל המודפס הירוק מלוכלך מאוד. עברה מעל שנה ועובד יופי...

• ספונסר פורום
פורסם

במידה והחלונות היו עולים אוטומטית בזמן הסגירה, סביר להניח שמותקן אצלך "מרים שמשות חיצוני" בהתקנה מקומית.

המרימים האלה, שמתחברים על הצמה המקורית של מחשב הנוחות, ידועים לשמצה ועושים לא מאט בעיות.

אך כדי לקבוע במדויק מה הבעיה, יש להתחבר עם סורק תקלות ולבדוק את הנתונים בזמן אמת.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ממוחשבת כזאת, ללא עלות או התחייבות.

בברכה,

אופיר רודניצקי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מוסך רון, יש מצב שהתקלה הזאת שהחלון שליד הנהג לא יורד עקב בעיה בממסר שמעלה חלונות חשמליות אחרי נעילה?

והאם חלון הגג קשור אליהם ? כי חלון הגג סוגר בזמן נעילה אבל החלונות הרגילים לא.

חיברתי את האוטו למחשב. ואפילו 2 מחשבים של חברים שיש להם אני לא מצליח להכנס לחלון דרך המחשב

אז אני לא מצליח לראות את התקלה. תודה ואשמח לתשובה...

• תוכן חדש...