Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תקנה את המתאם של הסינגל דין,הוא לא יושב יפה על הרכב בכלל(יש לי אותו) וגם הוא דורש התאמות מיותרות לפנים הדאשבורד.

בכל מקרה צריך לנסר כמה דברים קטנים כדי להכניס שם סינגל/דאבל דין.

אני קניתי את המתאם הנ"ל ואני מרוצה מאוד מאוד:

http://www.ebay.com/itm/200715017081?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מתאים גם לסינגל דין וגם לדאבל דין,הזווית שלו ישרה ואתה רואה כמו שצריך במסך,לעומת שאר המתאמים לרכב הזה שהם בזווית עם הדאשבורד,וגם הוא קל להתקנה,אם אתה צריך עזרה עם הרכב הזה דבר איתי,יש לי גם פיאסטה .

בנוסף אתה צריך גם את הלחצן של הוונקרים והנעילה,הוא עולה כ250 ש"ח באייבי לחדש.

מצורפת תמונה להמחשה איך זה יושב אצלי ברכב.

איך הסתדרת עם גישה לתפריט ההגדרות של הרכב?

הרי זה היה דרך הלחצנים של המערכת המקורית.

תוכל לעלות תמונה של איך שזה נראה אצלך ברכב

פורסם

יש תמונה בעמוד קודם.

אין לי מחשב דרך( גרסה ידנית) ותפריט ההגדות אצלי ברכב כולל דברים שאני בכלל לא משתמש בהם, יש מתאמי הגה ששומרים על תפריט ההגדות, זה לא משהו שמוכרים בארץ, לי זה לא היה קריטי.

כרגע המסך שיושב למעלה מציג שעה ותאריך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה עוד נתונים רואים בצג המקורי של הרדיו בפיאסטות הידניות, חוץ משעון ותחנות ?

אריק, עכשיו אחרי שהחלפת את הפאנל של הקונסולה, אתה יכול להתקין כל מערכת שתרצה ?

פורסם

כשמחוברת המערכת המקורית, יש שם תצוגה של שירים ותחנות רדיו.

אם אני זוכר נכון אפשר גם לבטל משם את הesp.

וכן אני יכול לשים איזו מערכת שאני רוצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יוצא ממש יקר כל העסק, רק מתאם + הכפתורים זה בערך 900 ש"ח בלי מערכת ושאר הרכיבים.

את האמת מה שמפריע אצלי זה שאין חיבור USB ו- (פורד פיאסטה 2011 1.4 אוטומטית), האם יש דרך להוסיף USB למערכת המקורית?

מצטער שאני מתעלק על השרשור

פורסם

זה יוצא סביבות ה600 ש"ח ולא 900.

לי לא ידועה דרך להוסיף USB לרכב הזה,מציע לך לשאול מתקינים מומלצים בפורום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...