Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן ביצעתי טיפול לרכב שכלל החלפת שמן ומסנן.

הטיפול בוצע במוסך מורשה, אבל שכחתי לבקש ספציפיות על הפילטר שיהיה מקורי, הייתכן שבמוסך הורכב בעצם תחליפי?

האם זה יכול לשנות את ביצועי הרכב?

Opel Adam S 2017

פורסם

מה הבעייה להציץ על הפילטר ולראות מה כתוב עליו?

אני לא רואה איך פילטר יכול לפגוע בביצועי הרכב, בטח לא בטווח הזמן המיידי שלאחר הטיפול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא כל כך ידוע לי אם אפשר לראות זאת תחת המכסה מנוע כי הכל אצלי דחוס, מדובר בפיאט 500 1.4 אם זה שונה מ 1.2

אפשר רמיזה לאן להציץ בזמן שאני בודק?

כמו כן השאלה נובעת כיוון ותמיד נאמר לי ע"י בעלי מוסכים כי הפילטר שמן הוא המוצר שאותו עדיף לרכוש מקורי, וכל השאר לא נורא אם נרכש תחליפי. הייתכן שברכבים ישנים יש לזה חשיבות גבוהה יותר?

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי מוסיף גם את פילטר האוויר לרשימת ה"רק מקורי".

אין קשר לגיל הרכב, פילטר מקורי מבטיח התאמה מושלמת לתושבת, אורך החיים ורמת הביצועים הנדרשת ממנו. פילטר תחליפי יכול לעשות את אותה העבודה, טובה פחות או טובה יותר, בלי בדיקת מעבדה דקדקנית אין ממש דרך לדעת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אני יותר רגוע אם ככה, תודה :)

BUKI השמן לפי מה שבדקתי עומד בדיוק על המקסימום במדיד, אני לא יודע בדיוק מה התכולה של המנוע הנ"ל כשהוא מלא, אבל קניתי בקבוק גלון (3.78?) של קסטרול מגנטק, כעת עומד בבקבוק 1.7+- ליטרים.

כלומר בערך 3 ליטרים שמן בשימוש

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...