Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע בסיאט שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש סיאט שנת 2012. ובשבוע שעבר הלך לו המנוע .אבחנת מוסך היבואן קפצה שן בשרשרת הטיימינג. האחריות על האוטו שנתיים. ועל המנוע והמכלולים 5 שנים. יש למישהו אחריות מפורטת מה כוללים המכלולים הללו ומה הסייגים בהפעלת האחריות(כשאני רכשתי רכב מקרסו טרייד אין קיבלתי חוברת שמפרטת בדיוק מה נכלל באחריות ומה נחשב בלאי טבעי)

פורסם

המוסך רוצה שתשלם על החלפת מנוע?

עם הספר רכב אחיך היה צריך לקבל חוברת דקה של אחריות ששם גם המוסך מורשה חותם אחרי טיפול ושם זה מצוין,יש לו כזאת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שנת 2012. תקלה סדרתית במנועי tsi. סיכוי לא רע שהרכב עוד לא בן 3. אם הוא טופל עד עכשיו במוסכי הרשת הייתי מנסה להפעיל אחריות של רצון טוב שיש להם בשנה השלישית, זו תקלה ידועה במותחן של הטיימינג.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
רכב שנת 2012. תקלה סדרתית במנועי tsi. סיכוי לא רע שהרכב עוד לא בן 3. אם הוא טופל עד עכשיו במוסכי הרשת הייתי מנסה להפעיל אחריות של רצון טוב שיש להם בשנה השלישית, זו תקלה ידועה במותחן של הטיימינג.

סליחה על הטעות הרכב מודל 2011

פורסם

איזה סיבה יש לשרשרת טיימינג לקפץ ברכב חדש שכזה שמתוחזק כהלכה אני מניח עם קבלות והכל...רוב הסיכויים כשל יצרן. ואין שום סיבה שהנזק ישולם מכיסך!

פורסם (נערך)

בדיוק המקרה הזה קרה ממש עכשיו לחבר טוב שלי...

בדיוק אותו סוג רכב ושנה..ומטופל במורשה קבוע כל האחריות ואחרי.

הרכב כרגע במוסך יבואן מורשה ומחכים להודעה מהיצרן עצמו לראות אם יתקנו זאת מכיסם.

נעדכן ברגע שנדע

עריכה אחרונה על ידי omrish92
פורסם
בדיוק המקרה הזה קרה ממש עכשיו לחבר טוב שלי...

בדיוק אותו סוג רכב ושנה..ומטופל במורשה קבוע כל האחריות ואחרי.

הרכב כרגע במוסך יבואן מורשה ומחכים להודעה מהיצרן עצמו לראות אם יתקנו זאת מכיסם.

נעדכן ברגע

גם אחי באותו מצב מחכה לתשובות מהיבואן. אם זה עוזר, לי הוא אמר שהוא מצא קטע מתורגם מגרמנית. שכמה אלפי מנועים הוחלפו שם ,בשל התקלה הזאת .אם תהיינה התפתחויות בנושא ,עדכנו .כנ"ל אני אעדכן על כל שינוי.

פורסם
כמו שכתבו לך פנה ליצרן כי זו בעייה ידועה ומקווה שיקבלו על עצמם את האחריות.

אכן גיר ידני חוץ מזה פה בארץ מתכחשים לכל שבר

פורסם

ידיעות חמות

הרכב של החבר קיבל שיפוץ מנוע בסכום של 0 שקלים

בנוסף קיבל תיקונים קטנים בתוספת מחיר סימלי ואחריות על השיפוץ מנוע והתיקונים הקטנים

מקווה שיסתדר לאחיך

פורסם

זה בהחלט יפה שהם זוקפים את העלות של השיפוץ על חשבונם. יחד עם זאת, מצער לשמוע שמנועים הולכים בצורה סדרתית.

הכשל הזה, למרות השיפוץ, יגרור שם רע לאחר מכן בשוק המשומשות. לאקזמפלר המדובר, בוודאות לדעתי יהיה קשה למכור.

זה ממש לא מתאים לקבל תופעות כאלה ברכב שנקנה כחדש. חבל שזה המצב.

אגב, מי יספוג כאן את ירידת הערך ואת הקושי העתידי למכור את הרכב?

לדעתי, אם היבואן הזה רוצה באמת לבנות את המותג ולא לגרום לנזקים, הוא צריך להציע טרייד אין עתידי לרכבים כאלה ששופצו בהם המנועים, כאות של סיוע ועידוד ללקוחות ששילמו ממיטב כספם וקיבלו סחורה XXXX.

• תוכן חדש...