Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם גלייזים שניתן למקסם את התוצאה בעזרת פולישר, בשילוב פד פיניש.

השאלה היא, האם שימוש קבוע (נניח אחת לחודש), מוריד מעובי הלכה?

האם ישנם פדים ליישום בלבד, שהם בטוחים יותר?

M-TECH E46

פורסם

מבחינת ההגיון נשמע כך שאם תשתמש בפד "חותך" אז הוא יוריד מעט מהלכה, כמו הפד HEX הכתום של כימיקל שלפי מה שנאמר הוא נועד לשייף מעט ומשתמשים איתו בשביל זה, קניתי לדוגמא AUTOGLYM SRP בשביל לעבוד איתו על ה HEX.

אם אתה רק רוצה למרוח גלייז בלי לבצע סוג של שיוף מהלכה אז כל פד פשוט יעשה את העבודה, אמנם אולי לא יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא פד חיתוך..

Opel Adam S 2017

פורסם

עשיתי חיפוש ומצאתי פד לווקס/ יישום הגנות. על פניו לא אמורה להיות לו יכולת חיתוך, אבל בפועל? אין לי מושג מה קורה.

דעתכם?

M-TECH E46

פורסם
עשיתי חיפוש ומצאתי פד לווקס/ יישום הגנות. על פניו לא אמורה להיות לו יכולת חיתוך, אבל בפועל? אין לי מושג מה קורה.

דעתכם?

מכל הפולישים והפדים החותכים שראיתי, אחרי שימוש בהם יש סימנים של אבקה / פירורים מהלכה שלא ראיתי בפדים עדינים לווקס.

בנוסף אם הם היו חותכים באמת אז זה עוד היה יכול להועיל לפוליש ולסווירלים, יכול להיות שהם חותכים בצורה עדינה ביותר עד כדי אפסית.

Opel Adam S 2017

פורסם

השינוי כותרת לא גדול, הוא ילדותי ומגעיל. לא סתם הפסקתי להיכנס לכאן, ועכשיו שנכנסתי שוב, כדי לנסות לתת הזדמנות, הבנתי למה. גועל נפש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
השינוי כותרת לא גדול, הוא ילדותי ומגעיל. לא סתם הפסקתי להיכנס לכאן, ועכשיו שנכנסתי שוב, כדי לנסות לתת הזדמנות, הבנתי למה. גועל נפש.

גועל נפש? מגעיל?

טייק איט איזי, כולה קצת הומור, מה קרה?

פורסם

אין לי שום בעיה עם קצת הומור, וגם לא עם הרבה הומור. יש לי בעיה כשזה דפוס פעולה. זאת לא פעם ראשונה, לא שנייה, וגם לא הפעם ה50. כל הזמן זה קורה בפורום הזה. יש פה שינויי כותרות שהם לא פחות מעקיצה כנגד פות"ש על לא כלום. לא יודע מה איתך, לי זה מפריע מאוד. אתה כמובן מוזמן לחלוק עליי ואקבל זאת בהבנה.

תחשוב על משתמש חדש שייכנס לכאן, יפתח שרשור, וישנו לו את הכותרת. כמובן שכל השרשור יתחיל לצחוק על זה, אז אני לא בטוח כמה המשתמש הזה ישמח להישאר כאן.

זה אמור להיות פורום מכובד, כמו שטוענים ברחבי הפורום הזה, אבל משום מה בדיטיילינג הוא פחות מכובד.

אני נמנע מלכתוב מה שאני חושב על המנהלים, מפאת ניסיון עבר. אני מדבר נטו על הפעולה עצמה של שינוי כותרת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא נתקלתי בזה יותר מדי פעמים, כנראה שאני לא נכנס מספיק לתת פורום הזה.

בכל מקרה, זה קצת הומור שחר חסון, מן הסתם יש כאלה שמתחברים לזה פחות... :wink:

פורסם

הכותרת נערכה חזרה, התנצלותי הכנה על כך שגם בין המנהלים המכובדים שלנו יש אינפנטילים שחושבים שזה מצחיק.

הנושא בטיפול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...